سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بیسکویت گرانولا

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 460 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کشمش3/4 پیمانه
شکر3/4 پیمانه
آرد1 پیمانه
جو دو سر2 پیمانه
گردو خرد شده1/2 پیمانه
دارچین1/2 قاشق چایخوری
جوانه گندم1/2 پیمانه
وانیل2 قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد
عسل1/2 پیمانه
روغن نباتی1/2 پیمانه
نمکمقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

بیسکویت گرانولا

این بیسکویت فوق العاده مقوی می باشد. ترکیبات اصلی آن جو دوسر گردو و کشمش و عسل است. به عنوان یک عصرانه خوب آنرا با قهوه یا چای میل کنید.

برای تهیه بیسکویت گرانولا، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰  درجه سانتیگراید تنظیم کنید. سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری روغنی کنید.

در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، شکر، کشمش، جوانه گندم، نمک، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، روغن، عسل، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید. مخلوط آرد و مخلوط عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید، تا زمانی که طلایی رنگ شود. بیسکویت گرانولا را از فر خارج کنید و به قطعات مورد نظر برش دهید.

بیسکویت گرانولا شما آماده است. نوش جان

بیسکویت گرانولا

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4449
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *