در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بیسکویت گرانولا

زمان آماده سازی :40 دقیقه

بازدید : 829 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کشمش 3/4 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
آرد 1 پیمانه
جو دو سر 2 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوانه گندم 1/2 پیمانه
وانیل 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
عسل 1/2 پیمانه
روغن نباتی 1/2 پیمانه
نمک مقداری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

بیسکویت گرانولا

این بیسکویت فوق العاده مقوی می باشد. ترکیبات اصلی آن جو دوسر گردو و کشمش و عسل است. به عنوان یک عصرانه خوب آنرا با قهوه یا چای میل کنید.

برای تهیه بیسکویت گرانولا، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰  درجه سانتیگراید تنظیم کنید. سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری روغنی کنید.

در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، شکر، کشمش، جوانه گندم، نمک، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، روغن، عسل، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید. مخلوط آرد و مخلوط عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید، تا زمانی که طلایی رنگ شود. بیسکویت گرانولا را از فر خارج کنید و به قطعات مورد نظر برش دهید.

بیسکویت گرانولا شما آماده است. نوش جان

بیسکویت گرانولا

تهیه و تنظیم:چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4449
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *