سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بیسکویت ماکارون

زمان آماده سازی :2 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 379 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

سفیده تخم مرغ4 عدد
شکر دانه ریز1/2 + 1/4 پیمانه
کرم تارتار2/8 قاشق چایخوری
نمکمقداری
عصاره وانیل1/4 قاشق چایخوری
خلال بادام2/3 پیمانه
پودر شکر1 پیمانه
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
شکلات تیره60 گرم
خامه1/4 پیمانه
کراکر3 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

بیسکویت ماکارون

با آموزش بیسکویت ماکارون همراه ما باشید.

Smores-Macarons-crowd

اول از همه کاسه ای بردارید و ۲ عددد سفیده تخم مرغ را با ۱/۲ پیمانه شکر دانه ریز، ۱/۸ قاشق کرم تارتار و کمی نمک مخلوط کنید.

بیسکویت ماکارون

قابلمه ای بردارید و آب درونش بریزید و اجازه دهید که بجوشد. سپس ترکیب بالارو روی قابلمه بذارید و با حرارت غیرمستقیم آنرا به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.

بیسکویت ماکارون

پس از ۶ دقیقه کرم شما به این شکل درخواهد آمد.

بیسکویت ماکارون

۱/۴ قاشق چایخوری وانیل به موادتون اضافه کنید و اونو با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا سفت تر بشه. بعدش کرم حاضر شده رو داخل یخچال بذارید.

بیسکویت ماکارون

خلال بادام، پودر شکر و پودر کاکائو رو درون آسیبا بریزید.سپس آنها را پودر کنید. باید یه پودر صاف و نرم و یکدست به دست بیارید.

بیسکویت ماکارون

ترکیب بالا رو الک کنید تا اگه گوله هایی از مواد مونده باشه با الک کردن رفع بشه

بیسکویت ماکارون

در کاسه ای دیگه ۲ سفیده تخم مرغ رو با ۱/۴ پیمانه شکر دانه ریز و ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تاتار ترکیب کنید.مخلوط رو اونقدری باید هم بزنید که به صورت خامه ای شکل در بیاد

Meringue-2

سپس کم کم ترکیب کاکائو، بادام رو به کرم بالا اضافه کنید و هم بزنید.

Fold-2

سپس یک قیف سر گرد بردارید و از مایع حاصل درونش بریزید.

Fill-Pastry-Bag

روی سینی فر کاغذ شیرینی پزی بکشید.کمی چربش کنید. بعد با قیف روی کاغذ از موادتون بریزید. باید به شکل دایره دربیاد. حواستون باشه که بین اونها فاصله بندازین چون موقع پخت اندازشون بیشتر میشه و بهم می چسبن.

Pipe

با قاشقی روی مواد رو صاف و کمی اونها رو مسطج کنید. بذارید خمیر برای مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بمونه.

Bubbles

قبل از اینکه ۳۰ دقیقه تموم بشه، فر رو روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه. بعد سینی رو درون فر بذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ دقیقه شیرینی بپزد. پس از آن قبل از اینکه آنها رو از سینی جدا کنید بذارید کمی سرد بشه

Ruffles

ظرفی بردارید و خامه و شکلات رو توش بریزید.ظرف رو برای دو تا ۱۵ ثانیه درون ماکروویو بذارید تا شکلات کاملا ذوب بشه. بین دو تا ۱۵ ثانیه ظرف رو خارج کنید و مواد رو هم بزنید.

Ganache-1

شما باید یه ترکیب یکدستی مثل این برسید. برای ۱ دقیقه اجازه بدین که مواد سرد بشه.

Ganache-2

خب حالا نوبت کراکرهاست. اون ها رو باید خرد کنید تا به صورت پودر دربیاد.

Graham

قیفی بردارید و از کرمی که اول درست کرده بودین و درون یخچال گذاشته بودین، اونو پر کنید. بعد به صورت شکل زیر روی شیرینی ها رو خامه بزنید.

Filling-1

بعدش یه قیف دیگه بردارید و از ترکیب شکلات خامه خودتون توش بریزید. بعدش مثل شکل زیر روی شیرینی هاتون از ترکیب بریزید.

Filling-2

سپس یه دونه از شیرینی ها رو بردارید و روی شیرینی خامه دار بذارید و کمی فشارش بدین که به هم بچسبن.

Filled-Macarons

در آخر هم قسمت میانی شیرنی رو که خامه دار هستش درون کراکر خرد شده بزنید.

Dip-Graham

اینم از بیسکویت ماکارون امروز. امیدوارم که خوشتون اومده باشه.

نکته:

کرم تارتار پودر سفید رنگی هستش که به دلیل خاصیت اسیدی بودنش در هنگام شیرینی پزی استفاده میشه. یکی از موارد مصرفش اضافه کردنش به سفیده تخم مرع هستش باعث حجم دهی و ثبات در سفیده تخم مرع میشه. این کرم رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. اگر نتونستید پیدا کنید می تونید به ازای هر قاشق چایخوری کرم تار تار ترکیب ۱ قاشق چایخوری سرکه و آب لیمو رو جایگزینش کنید. یا می تونید کلا از دستورهایی که دارید این کرم رو حذف کنید.

Smores-Macarons-bite

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5152
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *