بیسکویت ماکارون
با آموزش بیسکویت ماکارون همراه ما باشید.
اول از همه کاسه ای بردارید و ۲ عددد سفیده تخم مرغ را با ۱/۲ پیمانه شکر دانه ریز، ۱/۸ قاشق کرم تارتار و کمی نمک مخلوط کنید.
قابلمه ای بردارید و آب درونش بریزید و اجازه دهید که بجوشد. سپس ترکیب بالارو روی قابلمه بذارید و با حرارت غیرمستقیم آنرا به مدت ۶ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
پس از ۶ دقیقه کرم شما به این شکل درخواهد آمد.
۱/۴ قاشق چایخوری وانیل به موادتون اضافه کنید و اونو با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا سفت تر بشه. بعدش کرم حاضر شده رو داخل یخچال بذارید.
خلال بادام، پودر شکر و پودر کاکائو رو درون آسیبا بریزید.سپس آنها را پودر کنید. باید یه پودر صاف و نرم و یکدست به دست بیارید.
ترکیب بالا رو الک کنید تا اگه گوله هایی از مواد مونده باشه با الک کردن رفع بشه
در کاسه ای دیگه ۲ سفیده تخم مرغ رو با ۱/۴ پیمانه شکر دانه ریز و ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تاتار ترکیب کنید.مخلوط رو اونقدری باید هم بزنید که به صورت خامه ای شکل در بیاد
سپس کم کم ترکیب کاکائو، بادام رو به کرم بالا اضافه کنید و هم بزنید.
سپس یک قیف سر گرد بردارید و از مایع حاصل درونش بریزید.
روی سینی فر کاغذ شیرینی پزی بکشید.کمی چربش کنید. بعد با قیف روی کاغذ از موادتون بریزید. باید به شکل دایره دربیاد. حواستون باشه که بین اونها فاصله بندازین چون موقع پخت اندازشون بیشتر میشه و بهم می چسبن.
با قاشقی روی مواد رو صاف و کمی اونها رو مسطج کنید. بذارید خمیر برای مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بمونه.
قبل از اینکه ۳۰ دقیقه تموم بشه، فر رو روشن کنید و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه. بعد سینی رو درون فر بذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ دقیقه شیرینی بپزد. پس از آن قبل از اینکه آنها رو از سینی جدا کنید بذارید کمی سرد بشه
ظرفی بردارید و خامه و شکلات رو توش بریزید.ظرف رو برای دو تا ۱۵ ثانیه درون ماکروویو بذارید تا شکلات کاملا ذوب بشه. بین دو تا ۱۵ ثانیه ظرف رو خارج کنید و مواد رو هم بزنید.
شما باید یه ترکیب یکدستی مثل این برسید. برای ۱ دقیقه اجازه بدین که مواد سرد بشه.
خب حالا نوبت کراکرهاست. اون ها رو باید خرد کنید تا به صورت پودر دربیاد.
قیفی بردارید و از کرمی که اول درست کرده بودین و درون یخچال گذاشته بودین، اونو پر کنید. بعد به صورت شکل زیر روی شیرینی ها رو خامه بزنید.
بعدش یه قیف دیگه بردارید و از ترکیب شکلات خامه خودتون توش بریزید. بعدش مثل شکل زیر روی شیرینی هاتون از ترکیب بریزید.
سپس یه دونه از شیرینی ها رو بردارید و روی شیرینی خامه دار بذارید و کمی فشارش بدین که به هم بچسبن.
در آخر هم قسمت میانی شیرنی رو که خامه دار هستش درون کراکر خرد شده بزنید.
اینم از بیسکویت ماکارون امروز. امیدوارم که خوشتون اومده باشه.
نکته:
کرم تارتار پودر سفید رنگی هستش که به دلیل خاصیت اسیدی بودنش در هنگام شیرینی پزی استفاده میشه. یکی از موارد مصرفش اضافه کردنش به سفیده تخم مرع هستش باعث حجم دهی و ثبات در سفیده تخم مرع میشه. این کرم رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. اگر نتونستید پیدا کنید می تونید به ازای هر قاشق چایخوری کرم تار تار ترکیب ۱ قاشق چایخوری سرکه و آب لیمو رو جایگزینش کنید. یا می تونید کلا از دستورهایی که دارید این کرم رو حذف کنید.
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!