بیسکویت توت فرنگی
برای تهیه بیسکویت توت فرنگی به ترتیب زیر عمل نمایید.
۱- در ابتدا فر را روشن کرده و روی ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. گرمای مناسب فر برای بیسکویت توت فرنگی بسیار مهممی باشد چون بایستی آنها به اندازه کافی پف کند و اگر گرما فر کم باشد به اندازه مناسب پف نخواهند کرد.
۲- سپس در کاسه ای تخم مرغ ها، ۳ قاشق غذاخوری شیر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را با یکدگیر مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آنرا کنار بگذارید.
۳- در کاسه بزرگ آرد، ۲ قاشق غذاخوری شکر، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس کره را اضافه نمایید. می توانید با چاقو آن را به تکه های کوچک درآورده یا رنده نمایید. بایستی مخلوط آرد و کره را انقدری مخلوط نمایید که کره کاملا به خرد مواد رفته و آرد حالت مرطوب پیدا کند.
۴- حالا نوبت به توت فرنگی می رسد! اگر توت فرنگی تازه دارید می توانید آنرا به قطعات ریز تقسیم کنید و به مواد اضافه نمایید در غیر این صورت می توانید از توت فرنگی های فریز شده استفاده کنید. توجه داشته باشید اگر از توت فرنگی منجمد استفاده می کنید بایستی قبل از افزودن به مواد کمی قبل اجازه دهید تا یخ آن باز شود و سپس به مواد اضافه کنید.
۵- توت فرنگی ها تا حدی که میتوانید ریز کنید تا به همه جایی بیسکویت ها برسد. سپس آنرا به مواد مایع ای خود یعنی مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.پس از کمی هم زدن تکه های شکلات سفید را نیز اضفه کنید و مجددا هم بزنید.
۶- سپس مواد خشک خود را به مخلوط مایع خود اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست بیایید.
۷- سپس روی یک سطح کمی آرد بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید. خمیر را به شکل دایره ای با ضخامت ۱/۵ سانتی متر دربیاورید. سپس با کاردکی آنرا به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
۸- روی سینی فر کاغذ شیرینی پزی یا فویل بکشید و تکه های خمیر را روی آن بگذارید. سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید. روی شیرینی که طلایی شد یعنی آنها آماده می باشند.
۹- برای تهیه سس مخصوص این شیرینی، پودر شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل و ۱ قاشق غذاخوری شیر را با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید تا شیرینی ها سرد شوند و سپس سس را روی آنها بریزید.
بیسکویت توت فرنگی شما آماده است. نوش جان
نظرتون درباره این آموزش چیست!