سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

بستنی شاتوت

زمان آماده سازی :6 الی 7 ساعت

بازدید : 466 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شیر پرچرب 1 لیتر شکر 400 گرم
ثعلب 1 ق غ سرخالی گلاب 1/2 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 ق غ پوره شاتوت 1/2 پیمانه
شکلات خرد شده یا چیپسی به میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه بستنی شاتوت

طرز تهیه بستنی شاتوت , بستنی شاتوت , بستنی با طعم شاتوت , بستنی خانگی شاتوت ,  طرز تهیه بستنی خانگی , بستنی با ثعلب , ثعلب بستنی , بستنی خانگی , بستنی ساده , چگونه در خانه بستنی درست کنیم  , آموزش انواع بستنی

شیر را می گذاریم خیلی کم گرم بشود .

شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم.

اگر این کار را نکنیم وقتی ثعلب را داخل شیر ریختیم گلوله گلوله میشود.

وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدند.

به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم تا شکر تمام شود.

این مایه باید خوب زده شود طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس کنیم.

شیر کشدار شده وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزد و کش میاید .

در این مرحله گلاب و جوهر لیمو را اضافه می کنیم.

در آخر پوره ی شاتوت و شکلات چیپسی را ریخته و به خوبی مخلوط میکنیم.

در صورت استفاده از بستنی ساز مایه را درون مخزن بستنی ساز ریخته در آن را ببندید.

اگر یخ لازم دارد بریزید دور آن.

روشن کنید به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه، دراورده و بگذارید داخل یخچال بعد از ۷ تا ۸ ساعت بستنی آماده است.

بدون دستگاه بستنی ساز مایه را با همان ظرف بگذارید داخل جا یخی یا فریز.

هر ۵ دقیقه یک بار در اورده و با همزن دستی مخلوط کنید تا یخ نزند.

تمام لایه ای را که اطراف ظرف بسته شده را کاملا مخلوط کنید.

کمی طول میکشد .وقتی بست , کافیه چون دیگر یخ نمیزند این کارو ۶ الی ۷بار انجام بدید.

بستنی شاتوت | انواع دسر ساده | دسر جدید | دسر مجلسی | دسر خوشمزه | بستنی خانگی

دستور تهیه و عکس از آرزو عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10877
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *