سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

برنج هندوانه ای

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 659 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنجک 2 و 1/2 پیمانه
رنگ قرمز خوراکی به میزان لازم
رنگ سبز خوراکی به میزان لازم
کره 5 قاشق غذاخوری
مارشمالو سفید 3 و 1/2 پیمانه
چیپس شکلاتی 1 قاشق غذاخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

برنج هندوانه ای

تعجب نکنید! قرار نیست برنج را با هندوانه سرو کنیم یا آنها را با هم بپزیم! در این مطلب قراره یه دسر خوشگل را به شما آموزش بدیم که خیلی راحته. پس همراه ما باشید. از این دسر میتونید برای تزیین سفره شب یلدا استفاده کنید.

ابتدا ۲ پیمانه از مارشمالو را با ۳ قاشق غذاخروی کره را به روش بن ماری باز کنید.

بعد از اینکه مارشمالو کاملا باز شد به صورت روان و سیال درمیاد.

زنگ قرمز رو به اندازه مناسب داخل ترکیب مارشمالو بریزید.

بعد که به رنگ مورد نظر رسیدین، ۱ و ۱/۲ پیمانه از برنجک رو داخل مارشمالو بریزید.

به خوبی باید هم بزیند. با قاشق چوبی می تونید این کارو کنید.

سپس دست هاتو مرطوب کنید.

از برنجک قرمز بردارید و داخل یک قالب گرد بریزید.

به خوبی فرم بدین تا مواد در تمامی قالب جا بگیره.

مجدد به روش بن ماری باقی مانده مارشمالو و کره را ذوب کنید.

سپس رنگ سبز به میزان لازم بریزید.

بعد از اینکه به رنک مورد نظر رسیدین، باقی مانده برنجک را درونش بریزید.

به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

 

برنج هندوانه ای

 

بعد از آن یک قالب دایره ای بزرگتر از قالب برنجک قرمز بردارید.

برنج قرمز فرم گرفته خود را درون ظرف برگردانید.

سپس دور قالب را با برنج سبز پر کنید.

خوب برنج را فشرده کنید تا شکل قالب را به خود بگیرد.

زمانی که کاملا برنج را درون ظرف ریختید آنرا به ظرف دیگری که می خواهید آنرا سرو نمایید برگردانید.

Untitled-2

در آخر هم روی آنرا با چیپس شکلاتی تزیین کنید.برنج هندوانه ای شما آماده است. نوش جان

نکته در تهیه دسر

طرز تهیه برنجک

برنج را مطابق معمول با میزان مناسبی آب و نمک پخته و آبکش کنید.

برنج پخته شده را در آبکش به مدت ۲۴ ساعت در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

نکته‌ای که در ارتباط با سرخ کردن برنجک باید بدانید این است که بهتر است برنج‌ها را در اندازه کم درون توری بریزید و درون روغن سرخ کردنی (روغن کنجد مناسب‌ترین گزینه است) غوطه‌ور کنید.

برنج‌ها بلافاصله پف خواهند کرد.

همچنین به این نکته توجه داشته باشید که برنج‌ها نباید تغییر رنگ دهند.

برنجک بو داده را به وسیله نمک و یا در صورت تمایل شکر طعم‌دار کنید.

برنجک شور را به همراه گندمک و شاه‌دانه و برنجک شیرین را به همراه شیر و عسل می‌توانید میل نمایید.

برای تهیه برنجک بو داده شده از برنج‌های باقی مانده از وعده‌های غذایی اصلی خود نیز می‌توانید بهره ببرید.

در واقع راه حل مناسبی برای مصرف این قبیل برنج‌های باقی‌مانده در یخچال است.

برنجک در مقایسه با گندمک ارزش تغذیه‌ای بالایی ندارد، اما در نوع خود آنقدرها هم بی ارزش نیست.

گرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن به کار رفته در آن مرغوب و در اثر نگهداری نامناسب، بوی ماندگی نگیرد، محصولی سهل الهضم، تا حدودی سیرکننده و برای بیماران اسهالی بسیار مناسب است.

برای تهیه این دسر به حای برنجک می تونید از گندمک استفاده کنید.

 

 

برنج هندوانه ای

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: http://chelseygrasso.fanbread.com

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4501
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *