در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

برنج زرد

زمان آماده سازی : 50 دقیقه

بازدید : 1324 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج خام2 پیمانه
آب مرغ یا آب3 پیمانه
زردچوبه1 قاشق غذاخوری
سیر1/2 قاشق غذاخوری
زیره1/4 قاشق چایخوری
دارچین1/8 قاشق چایخوری
برگ گل سرخ1 عدد
کره2 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم

برنج زرد

معمولا ما برنج رو به یه روش ثابت درست میکنیم حالا یا کته یا دم کردنی که برنج سفیده و ممکنه روشو با زعفرون تزیین کنیم. امروز براتونبرنج زرد رو آموزش میدیم. توی این برنج از زردچوبه استفاده میشه. می تونید امتحان کنید. مطمئن باشید از طرفداراش می شید. این ترکیب یه ترکیب عالیه.

برای تهیه برنج زرد اول از همه قابلمه ای مناسب انتخاب کنید. کره رو با زردچوبه، زیره، سیر رنده شده و دارچین درون قابلمه و روی شعله با هم ترکیب کنید.کره که آب شد برنج خشک رو به مواد اضافه کنید. برنجو با مواد تفت بدید.حدود دو دقیقه زمان کافیه. بوی برشته شدن برنجتون درمیاد!

در مرحله بعدی آب مرغ ( و یا آب) رو به مواد اضافه کنید.برگ گل سرخ رو هم توی قابلمه بندازید.به میزان لازم هم نمک به برنجتون بزنید. زیر حرارت رو زیاد کنید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید که به جوش بیاد.آب برنج که کشیده شد زیر حرارت رو کم کنید و بذاریدش دم. بعد از دم کشیدن، برنج زرد شما آماده است. اونو سرو و نوش جان کنید.

نکته:

میزان آب یا آب مرغ مصرفی به نوع برنج شما بستگی داره.

برنج زرد

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4896
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

75 − = 73

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

84 − = 79