سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

برنج زرد

زمان آماده سازی :50 دقیقه

بازدید : 594 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج خام 2 پیمانه
آب مرغ یا آب 3 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
سیر 1/2 قاشق غذاخوری
زیره 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/8 قاشق چایخوری
برگ گل سرخ 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

برنج زرد

معمولا ما برنج رو به یه روش ثابت درست میکنیم حالا یا کته یا دم کردنی که برنج سفیده و ممکنه روشو با زعفرون تزیین کنیم. امروز براتونبرنج زرد رو آموزش میدیم. توی این برنج از زردچوبه استفاده میشه. می تونید امتحان کنید. مطمئن باشید از طرفداراش می شید. این ترکیب یه ترکیب عالیه.

برای تهیه برنج زرد اول از همه قابلمه ای مناسب انتخاب کنید. کره رو با زردچوبه، زیره، سیر رنده شده و دارچین درون قابلمه و روی شعله با هم ترکیب کنید.کره که آب شد برنج خشک رو به مواد اضافه کنید. برنجو با مواد تفت بدید.حدود دو دقیقه زمان کافیه. بوی برشته شدن برنجتون درمیاد!

در مرحله بعدی آب مرغ ( و یا آب) رو به مواد اضافه کنید.برگ گل سرخ رو هم توی قابلمه بندازید.به میزان لازم هم نمک به برنجتون بزنید. زیر حرارت رو زیاد کنید و درب ظرف رو بذارید و اجازه بدید که به جوش بیاد.آب برنج که کشیده شد زیر حرارت رو کم کنید و بذاریدش دم. بعد از دم کشیدن، برنج زرد شما آماده است. اونو سرو و نوش جان کنید.

نکته:

میزان آب یا آب مرغ مصرفی به نوع برنج شما بستگی داره.

برنج زرد

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4896
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *