سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

بانفی پای

زمان آماده سازی :4 ساعت

بازدید : 435 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بیسکویت ساقه طلایی250 گرم
کره120 گرم
شکر قهوه ای1 قاشق سوپخوری
شیر عسلی1 قوطی
موز3 عدد
خامه فرم گرفته2 پیمانه
خامه صبحانه1/4 فنجان
پودر نسکافه1 قاشق چایخوری
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

بانفی پای

برای تهیه بانفی پای ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با ته ليوان صاف و كمي قشرده کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱/۴ فنجان خامه  مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید. چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم  بگذارید و مرتب هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بوديد و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید و اگر دوست داشته باشيد مي تونيد مثل من با شكلات تلخ و يا هر نوع شكلات ديگه اي بانفي پای خوشمزه تون رو تزيين كنيد به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید.

بانفی پای شما آماده است. نوش جان

نكته :

۱- روش ساده تر و كم كالري تر سس بانفي پاي  اين است :  قبل از اينكه شروع به كار كنيد قابلمه اي را تا تصف اب كنيد و قوطي شير عسلي را در بسته داخل اب و روي حرارت قرار دهيد به مدت دو ساعت ….بعد قوطي شير عسلي را از اب جوش بيرون اوريد و بگذاريد كاملا خنك شود و قتي كاملا خنك شد روي بيسكويت فشرده بريزيد و صاف كنيد و موز ها رو بچينيد و ادامه كار

۲- اينكه حتما بعد از اسلايس كردن موزها آب يك عدد ليمو ترش را روي آن ها بريزيد تا از سياه شدن آنها جلو گيري شود.

بانفی پای

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=4393
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *