بانفی پای
برای تهیه بانفی پای ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با ته ليوان صاف و كمي قشرده کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱/۴ فنجان خامه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید. چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و مرتب هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بوديد و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید و اگر دوست داشته باشيد مي تونيد مثل من با شكلات تلخ و يا هر نوع شكلات ديگه اي بانفي پای خوشمزه تون رو تزيين كنيد به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید.
بانفی پای شما آماده است. نوش جان
نكته :
۱- روش ساده تر و كم كالري تر سس بانفي پاي اين است : قبل از اينكه شروع به كار كنيد قابلمه اي را تا تصف اب كنيد و قوطي شير عسلي را در بسته داخل اب و روي حرارت قرار دهيد به مدت دو ساعت ….بعد قوطي شير عسلي را از اب جوش بيرون اوريد و بگذاريد كاملا خنك شود و قتي كاملا خنك شد روي بيسكويت فشرده بريزيد و صاف كنيد و موز ها رو بچينيد و ادامه كار
۲- اينكه حتما بعد از اسلايس كردن موزها آب يك عدد ليمو ترش را روي آن ها بريزيد تا از سياه شدن آنها جلو گيري شود.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!