سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

بامیه ماه رمضان

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 935 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد 1 لیوان
آب 2 لیوان
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
کره 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 لیوان+2 قاشق غذاخوری
گلاب 1/2 لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 قاشق چایخوری
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

بامیه ماه رمضان

یکی از شیرینی هایی که بیشتر در ماه مبارک رمضان پخته و استفاده میشه، بامیه هستش. به خاطر شرینی زیادی که داره در سحر هم استفاده میشه و می تونه جلوی ضعف زود هنگامو بگیره. با آموزش این شییرینی خوشمزه خونگی همراه چاشنی باشید.

بامیه ماه رمضان

اول از همه باید شربت رو درست کنید. برای تهیه شربت، ۱ لیوان آب رو با ۲ لیوان شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا به جوش بیاد و تمام شکر حل بشه. سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت رو از روی حرارت بردارید.

برای تهیه بامیه، ۱ لیوان آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدین تا بجوش بیاد سپس آرد و ۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا خمیر بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاد.

داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید ؛ بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند.

بامیه ها را به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند ( حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی میباشد ).

نکته:

در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد.

در زمان ریختن بامیه داغ داخل شربت دمای شربت باید ولرم رو به سرد باشد.

در زمان بریدن سر قیچی را چرب کنید تا خمیر بامیه به قیچی نچسبد.

بامیه ماه رمضان

تهیه و تنظیم: چاشنی

آشپزی, آموزش آشپزی, دسر, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=6806
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *