در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بال کباب پرتقالی

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1016 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بال مرغ 1200 گرم
روغن نباتی1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد1 و 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون1 و 1/2 قاشق چایخوری
سیر ریز شده2 حبه
زنجبیل تازه ریزشده1 قاشق چایخوری
دانه فلفل قرمز2 و 1/2 قاشق چایخوری
مارمالاد پرتقال2/4 فنجان
سس هوی سین1/4 فنجان
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

بال کباب پرتقالی

برای تهیه بال کباب پرتقالی ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) داغ کنید. سپس بال ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن نباتی و نمک و فلفل سیاه هم بزنید. بال ها را به صورت یک لایه به صورتی که با هم تماس نداشته باشند روی توری فر قرار دهید و توری را داخل تابه بگذارید. بال ها را ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزند در فر قرار دهید و بعد از گذشت نیمی از این زمان تابه را بچرخانید. بال ها را از فر بیرون بیاورید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
روغن کنجد و روغن زیتون را در یک روغن دان کوچک بریزید و روی شعله نسبتاً کم قرار دهید. سیر و زنجبیل ریز شده  را اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید و هم بزنید تا قهوه ای طلایی بشوند. سپس دانه فلفل قرمز و مارمالاد پرتقال و سس هوی سین را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. پس از آماده شدن سس پرتقال آنرا را روی بال ها بریزید و هم بزنید تا کاملاً آغشته شوند و بلافاصله سرو کنید.
نکته:
اگر به بال علاقه ندارید می توانید هر قسمتی از مرغ مانند سینه ی آن را یا حتی میگو و گوشت را به این روش و با این سس درست کنید و نوش جان کنید.

مواد ذکر شده برای ۴ نفر مناسب می باشد.

بال کباب پرتقالی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1670
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

61 − = 53

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 3