باسلوق
برای تهیه باسلوق ابتدا نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب سرد اضافه کنید.
۱۵ دقیقه بگذارید بماند سپس هم بزنید تا نشاسته حل شود .
۲ لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شفاف شود.
سپس حرارت را کم کنید و ژلاتین ( پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند ) ، وانیل و گلاب را اضافه نمایید.
داخل سینی یا ظرفی گود پودر نارگیل را به قطر ۵ سانتیمتر پخش کنید ، به کمک ابزار داخل پودر نارگیل حفره هایی ایجاد کنید و در انتهای هر حفره تکه ای مغز گردو قرار دهید.
با مخلوط نشاسته که روی حرارت کم قرار دارد این حفره ها را پر کنید و در انتها نیز روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید و اجازه دهید خوب سرد شود ، پس از سرد شدن تک تک خارج کنید و سرو نماید.
نکته:
۱- می توانید بجای مغز گردو از پسته ، بادام ، کنجد و … نیز استفاده کنید.
۲- دقت کنید که نشاسته باید گرم باشد چون نشاسته سرد شده فرم دلخواه را نخواهد داد
۳- برای کشدار شدن باسلوق به جای گلاب می توانید از ۲۰۰ گرم گلوکز مایع استفاده کنید.
۴- در صورتی که نمی خواهید به این شکل باسلوق را آماده کنید می توانید کف ظرف مقداری پودر نارگیل بریزید سپس نشاسته را روی آن پخش کنید و روی آن با فاصله مغز گردو بچینید و مجدد مقداری پودر نارگیل روی نشاسته بپاشید و پس از سرد شدن به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!