در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

باسلوق

زمان آماده سازی : 3 ساعت

بازدید : 1183 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

نشاسته1 لیوان
آب3 لیوان
گلاب1/2 لیوان
وانیل1/4 قاشق چایخوری
شکر2 لیوان
پودر ژلاتین2 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و مغز گردوبرای تزیین

باسلوق

برای تهیه باسلوق ابتدا نشاسته را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب سرد اضافه کنید.

۱۵ دقیقه بگذارید بماند سپس هم بزنید تا نشاسته حل شود .

۲ لیوان دیگر آب و شکر را به نشاسته اضافه کنید.

محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شفاف شود.

سپس حرارت را کم کنید و ژلاتین ( پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی بخار آب قرار دهید تا حالت اسفنجی پیدا کند ) ، وانیل و گلاب را اضافه نمایید.

داخل سینی یا ظرفی گود پودر نارگیل را به قطر ۵ سانتیمتر پخش کنید ، به کمک ابزار داخل پودر نارگیل حفره هایی ایجاد کنید و در انتهای هر حفره تکه ای مغز گردو قرار دهید.

با مخلوط نشاسته که روی حرارت کم قرار دارد این حفره ها را پر کنید و در انتها نیز روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید و اجازه دهید خوب سرد شود ، پس از سرد شدن تک تک خارج کنید و سرو نماید.

نکته:

۱- می توانید بجای مغز گردو از پسته ، بادام ، کنجد و … نیز استفاده کنید.

۲- دقت کنید که نشاسته باید گرم باشد چون نشاسته سرد شده فرم دلخواه را نخواهد داد

۳- برای کشدار شدن باسلوق به جای گلاب  می توانید از ۲۰۰ گرم گلوکز مایع استفاده کنید.

۴- در صورتی که نمی خواهید به این شکل باسلوق را آماده کنید می توانید کف ظرف مقداری پودر نارگیل بریزید سپس نشاسته را روی آن پخش کنید و روی آن با فاصله مغز گردو بچینید و مجدد مقداری پودر نارگیل روی نشاسته بپاشید و پس از سرد شدن به شکل لوزی یا مربع برش بزنید.

باسلوق

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها


لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3683
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 8 = 13

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 6 =