در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بادمجان شکم پر

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 978 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت چرخکرده 200 گرم
بادمجان2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
پیاز1 عدد
پنیر گودا یا پیتزا100 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

بادمجان شکم پر

اول لازمه که بادمجان هارو به شکل کفش برش بدیم. اول شروع می کنیم از قسمتی که باریکه یه برش افقی می زنیم ولی تا انتها نمی ریم. بعد با یه برش عمودی قطعش می کنیم. داخل بادمجان رو با یه قاشق خالی می کنبم . نباید اونقدر خالی بشه که خیلی نازک بشه. پیاز رو نگینی خرد می کنیم. داخل تابه روغن می ریزیم و پیاز رو تفت می دیم یه کم که طلایی شد گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم. بعد از اینکه گوشت و پیازمون کاملا پخت داخل بادمجان هارو با مواد گوشتی پر می کنیم. ظرفی که مناسب فر باشه رو چرب می کنیم و بادمجان های شکم پر رو داخل ظرف می زاریم . روی بادمجان های شکم پر چند حلقه گوجه میزاریم. فر رو از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد گرم می کنیم و بادمجان های شکم پر رو به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. البته زمانش بستگی به اندازه ی بادمجان هایی که استفاده می شه داره. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه بادمجان های شکم پر رو از فر بیرون میاریم و روشون پنیر می ریزیم. و دوباره ۵ دقیقه داخل فر می زاریم تا پنیر ها آب بشن.  برای تزیینش می تونید از هویج استفاده کنید اینم یه پیش غذای شیک و خوشمزه .

بادمجان شکم پر شما آماده است. نوش جان

بادمجان شکم پر

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1342
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

79 − = 69

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

63 − = 57