در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بادمجان سوخاری

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 820 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان2 عدد
آردبه میزان لازم
تخم مرغ1 عدد
آب یا شیر1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

بادمجان سوخاری

برای تهیه بادمجان سوخاری ابتدا بادمجان ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنها را به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ یا مستطیلی برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌ نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌ بریزید تا آبشان‌ برود.

در این‌ مرحله‌ تخم‌ مرغ‌، آب‌، نمک‌ و فلفل‌ و یک‌ قاشق‌ آب‌ یا شیر را در ظرفی‌ ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. در مرحله‌ آخر روغن‌ مایع‌ را در ماهی‌ تابه‌ ریخته‌ و بگذارید داغ‌ شود، آنگاه‌ حلقه‌های‌ بادمجان را در مخلوط تخم‌ مرغ‌ بزنید و همچنین‌ در آرد بغلتانید و در روغن‌ سرخ‌ کنید.

در نهایت بادمجان سوخاری شما آماده است. نوش جان

بادمجان سوخاری

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3676
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 2 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

29 − = 23