بادمجان بو داده با سس بخارا
سس بخارا یه نوع سس لبنانی هستش که پایه کنجد داره و خیلی خوشمزه است. برای خیلی از غذاها هم استفاده میشه. امروز میخوایم با استفاده از این سس بادمجان بو داده استفاده کنیم. بادمجان بو داده با سس بخارا می تونه براتون به عنوان یه پیش غذا و یا میان وعده باشه. با آموزش این غذای ساده همراه ما باشید.
برای تهیه بادمجان بو داده با سس بخارا اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه. بعدش بادمجونو بشورید و خشکش کنید. اونو به صورت دایره ای و تقریبا نازک خرد کنید.
روی سینی فر خودتون کاغذ یا فویل بکشید. تکه های بادمجونو روش بچینید و با یه قلمو روغن زیتون رو روی بادمجون ها بمالید.
سینی رو برای مدت ۴۰ دقیقه درون فر بذارید تا بادمجون ها پخته شود. زمانی که بپزد نرم و اسفنجی می شود.
همزمان با پخت بادمجون ها، سس بخارا، آب، آب لیمو، پودر سیر، زیره،فلفل و نمک رو با هم ترکیب کنید. ترکیب حاصل رو تا زمان استفاده درون یخچال نگه دارید.بعد از پخت بادمجون ها، از این سس روشون بریزید و با جعفری و یا گشنیز تزیینش کنید.بادمجان بو داده با سس بخارا شما اماده است. نوش جان
پرای مشاهده طرز تهیه سس بخارا روی نام آن کلیک کنید: سس بخارا
ترجمه و تنظیم: چاشنی
منبع: BETH
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!