در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بادمجان بو داده با سس بخارا

زمان آماده سازی : 55 دقیقه

بازدید : 925 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

بادمجان1 عدد متوسط
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
گشنیز با جعفری تازهمقداری
سس بخارا3 قاشق غذاخوری
آب3 قاشق غذاخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
زیره سیاه1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1/8 قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم

بادمجان بو داده با سس بخارا

سس بخارا یه نوع سس لبنانی هستش که پایه کنجد داره و خیلی خوشمزه است. برای خیلی از غذاها هم استفاده میشه. امروز میخوایم با استفاده از این سس بادمجان بو داده استفاده کنیم. بادمجان بو داده با سس بخارا می تونه براتون به عنوان یه پیش غذا و یا میان وعده باشه. با آموزش این غذای ساده همراه ما باشید.

بادمجان بو داده با سس بخارا

برای تهیه بادمجان بو داده با سس بخارا اول از همه فر رو روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بذارید تا گرم بشه. بعدش بادمجونو بشورید و خشکش کنید. اونو به صورت دایره ای و تقریبا نازک خرد کنید.

بادمجان بو داده با سس بخارا

روی سینی فر خودتون کاغذ یا فویل بکشید. تکه های بادمجونو روش بچینید و با یه قلمو روغن زیتون رو روی بادمجون ها بمالید.

بادمجان بو داده با سس بخارا

سینی رو برای مدت ۴۰ دقیقه درون فر بذارید تا بادمجون ها پخته شود. زمانی که بپزد نرم و اسفنجی می شود.

بادمجان بو داده با سس بخارا

همزمان با پخت بادمجون ها، سس بخارا، آب، آب لیمو، پودر سیر، زیره،فلفل و نمک رو با هم ترکیب کنید. ترکیب حاصل رو تا زمان استفاده درون یخچال نگه دارید.بعد از پخت بادمجون ها، از این سس روشون بریزید و با جعفری و یا گشنیز تزیینش کنید.بادمجان بو داده با سس بخارا شما اماده است. نوش جان

پرای مشاهده طرز تهیه سس بخارا روی نام آن کلیک کنید: سس بخارا

Tahini-Dressing-and-Cilantro

ترجمه و تنظیم: چاشنی

منبع: BETH

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=5082
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

54 + = 63

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + = 8