باتر اسکاچ
برای تهیه باتر اسکاچ ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دو سر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزید. پس از این زمان آنرا از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، نیمی دیگر از خرده های گردو را اضافه کنید.سپس اجازه دهید خنک شود
پس از آن خامه کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید.سپس با بستنی شکلاتی و خرده های گردو روی آن را تزئین کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال نگهدارید.
پی از آن باتر اسکاچ شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- حتما از جو پوست کنده استفاده کنید و آن را به صورت نیمه کوبیده در بیاورید.
۲- این مقدار مواد مناسب ۱۲ نفر می باشد.
۳- به جای بستنی شکلاتی وانیلی می توانید از هر نوع بستنی دلخواه خود استفاده کنید
۴- گردو را می توانید کمی خرد کنید و یا اگر دوست ندارید که تکه های گردو زیر دندان شما بیاید آنرا درون آسیاب به صورت پودر دربیاورید. اما برای تزیین روی باتر اسکاج بهتر است از تکه های کوچک گردوه به جای پودر آن استفاده نمایید.
۵- برای تزیین به جای گردو می توانید از سایر مغزیات استفاده کنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
telegram channel: @chashnee
نظرتون درباره این آموزش چیست!