در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

باتر اسکاچ

زمان آماده سازی : 6 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 823 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

آرد سفید 1 پیمانه
جو دوسر نیمه کوبیده1/4 پیمانه
شکر قهوه ای1/4پیمانه
کره1/2 پیمانه
مغز گردو1/2 پیمانه
خامه کاراملی1/2 پیمانه
بستنی شکلاتی وانیلیبه میزان لازم

باتر اسکاچ

برای تهیه باتر اسکاچ ابتدا  فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دو سر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. نیمی از  مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. آنرا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر بپزید. پس از این زمان آنرا از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، نیمی دیگر از خرده های گردو را اضافه کنید.سپس  اجازه دهید خنک شود

پس از آن خامه کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید.سپس با بستنی شکلاتی و خرده های گردو  روی آن را تزئین کنید.

روی آن را بپوشانید و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال نگهدارید.

پی از آن باتر اسکاچ شما آماده است. نوش جان

نکته:

۱- حتما از جو پوست کنده استفاده کنید و آن را به صورت نیمه کوبیده در بیاورید.

۲- این مقدار مواد مناسب ۱۲ نفر می باشد.

۳- به جای بستنی شکلاتی وانیلی می توانید از هر نوع بستنی دلخواه خود استفاده کنید

۴- گردو را می توانید کمی خرد کنید و یا اگر دوست ندارید که تکه های گردو زیر دندان شما بیاید آنرا درون آسیاب به صورت پودر دربیاورید. اما برای تزیین روی باتر اسکاج بهتر است از تکه های کوچک گردوه به جای پودر آن استفاده نمایید.

۵- برای تزیین به جای گردو می توانید از سایر مغزیات استفاده کنید.

 

باتر اسکاچ

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

telegram channel: @chashnee

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3640
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

29 − 23 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

43 + = 48