طرز تهیه نان پوغاچای پلنگی
نان پوغاچای پلنگی, نان عصرانه, انواع نان سنتی, نان سنتی ترکیه, پختن نان خانگی, طرز تهیه نان خانگی, نان عصرانه خانگی, طرز تهیه نان پلنگی, نان پلنگی برای صبحانه, نان پلنگی برای عصرانه, نان پواچای پلنگی
شير ولرم ، ۱ قاشق سوپخوری شكر و ۱ قاشق سوپخوری خمير مايه رو باهم مخلوط كنيد.
بذاريد كنار تا خمير مايه بعمل بياد.
تو يه كاسه ى گود، ماست و ۱ پیمانه روغن مايع و نمک رو مخلوط كنيد.
مقدارى آرد بريزيد و هم بزنيد.
بعد خمير مايه عمل اومده رو اضافه كنيد.
سپس بتدريج بقيه آرد رو اضافه كنيد.
تا جاييكه خمير لطيفى بدست بياد.
خمير رو خوب ورز بديد و چندين مرتبه به سطح كار بكوبيد.
بعد روى خمير رو بپوشونيد و به مدت يک ساعت جاى گرم و تاريک استراحت بديد.
بعد از استراحت، پف خمير رو بگيريد و چونه هاى يه اندازه بگيريد.
چونه ها رو كف سينى فر كه كاغذ روغنى انداختيد با فاصله قرار بديد.
با دست كمى روى چونه هارو فشار بديد.
يه پارچه تميز روش بندازيد تا مجددا يه ربع استراحت كنه.
تو اين فاصله فر رو با دماى ۱۸۰ درجه ى سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شه و مواد رويه نان رو آماده كنيد.
برای رویه نان، ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع، ۱ قاشق سوپخوری شکر، آرد برنج و آب رو با هم مخلو ط کنید.
همه مواد ذكر شده رو باهم تركيب كنيد تا به غلظت ماست چكيده برسه.
بعد از استراحت دوم با قاشق روى چونه ها بريزيد.
سينى رو به طبقه ى وسط فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الى ۳۵ دقيقه انتقال بديد.
يه ظرف آب كف فر قرار بديد تا از خشک شدن نون جلوگيرى شه.
اين نون براى صبحانه با پنير و سبزيجات بسيار خوشمزست.
براى عصرانه يا شام،با همبرگر خونگى خيلى ميچسبه.
انواع نان | نان پوغاچاى پلنگى | انواع نان سنتی | پخت نان خانگی | طرز تهیه نان خانگی | نان ترکیه
طرز تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!