در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

املت قارچ گوجه فرنگی

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

بازدید : 1465 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره30 گرم
قارچ200 گرم
گوجه فرنگی2 عدد
تخم مرغ4 عدد
پنیر رنده شده75 گرم
جعفرینصف فنجان

املت قارچ گوجه فرنگی

برای تهیه املت قارچ گوجه فرنگی دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچ ها و گوجه فرنگی های خردشده را داخل آن بریزید. در حالی که آن ها را به هم می زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق ذائقه خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقی مانده ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید. محتویات داخل ماهیتابه می باید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.
امیدواریم با تهیه املت قارچ گوجه فرنگی  خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید. نوش جان

املت قارچ گوجه فرنگی

 

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=527
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 3 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + = 23