در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

املت قارچ اسفناج

زمان آماده سازی : 1 ساعت 15 دقیقه

بازدید : 973 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز نگینی شده1 عدد
قارچ دکمه ای250 گرم
برگ اسفناج تازه خوردشدههفت هشت گونی
پنیر سوئیسی1/2 پیمانه
تخم مرغ8 عدد
شیر3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

املت قارچ اسفناج

برای تهیه املت قارچ اسفناج به ترتیب زیر عمل نمایید.

املت قارچ اسفناج

۱- ابتدا فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت(۱۷۵ درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود

۲- در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و ۱۵ الي ۲۰ دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند

۳- در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد

۴- تخم مرغ ها را به همراه شيردر ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد

۵- تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد

۶- تابه را براي ۲۰-۲۵ دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.۵ دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد.

املت قارچ اسفناج شما آماده است. نوش جان

املت قارچ اسفناج

نوش جان, چاشنی, آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1013
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − = 5

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 10 =