سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

املت با پنیر فتا

زمان آماده سازی :45

بازدید : 1187 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
اسفناج 3 یا 4 فنجان
فلفل قرمز 1/2 فنجان
پنیر فتا 50 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شیر 1/4 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

املت با پنیر فتا

برای تهیه املت با پنیر فتا ابتدا فر را روشن کرده و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید. سپس سیر را ریز ریز خرد کنید و در تابه ای با روغن کانولا تفت دهید. اگر اسفناج ها کوچک هستند نیازی نیست آنها را خرد کنید در غیر این صورت کمی آنها را  خرد کرده و درون تابه بریزید. حدود ۲ دقیقه بگذارید تا اسفناج ها نرم شود.

املت با پنیر فتا

سپس فلفل های قرمز را به صورت نوارهای باریک برش دهید.سپس آنها را به اسفناج ها اضافه کنید. حدود دو دقیقه اجازه دهید تا تفت بخورد. در این مرحله فلفل و نمک را به میزان لازم بیافزایید.سپس مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر فتا را به قطعات کوچک خرد کرده و به روی مواد بپاشید.

املت با پنیر فتا

سپس در کاسه شیر و تخم مرغ ها را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. بایستی مایع یکدستی حاصل شود.سپس مایع آماده شده را به مواد داخل تابه بیافزایید. طوری مواد را اضافه کنید که کاملا سطح آنها را بگیرد.

املت با پنیر فتا

سپس تابه را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید.اجازه دهید تا تخم مرغ ها کاملا پخته شوند و روی مواد طلایی رنگ گردد.پس از این مدت املت با پنیر فتا شما آماده است. نوش جان

املت با پنیر فتا

نکته:

۱- پنیر فتا، نوعی پنیر است که داخل آب نمک قرار می گیرد. تاریخچه تهیه ی آن مربوط به هزاران سال پیش و به کشور یونان برمی گردد. این نوع پنیر را فقط از شیر بز و گوسفند درست می کنند. این نوع پنیر را پس از تهیه، نمک زده و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می کنند. همین که پنیر فتا را از آب نمک بیرون آورند به سرعت خشک می شود. پنیر فتا سفید رنگ است و معمولاً به شکل دایره تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از نرم تا نیمه سفت می باشد و میزان نمک آن هم از متوسط تا بسیار شور متفاوت است. میزان چربی آن از ۳۰ تا ۶۰ درصد متغیر است؛ اما معمولاً از شیری که تقریباً ۴۵ درصد چربی دارد، این نوع پنیر را تهیه می کنند. روی پنیرهای فتا را با نوعی پوشش حفاظت کننده می پوشانند.

۲- از هر نوع روغن گیاهی دیگری به جای روغن کانولا می توانید استفاده نمایید.

۳- به جای پنیر فتا می توانید از پنیر موزارلا و یا هر دو پنیر با هم استفاده کنید.

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2308
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *