املت با سس سالسا
برای تهیه املت با سس سالسا ابتدا تابه ای را بردارید و کره را درونش بریزید. پس از اینکه کره آب شد، پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفتشان دهید.
همزمان با تفت دادن پیازچه ها، شیر و تخم مرغ ها را با با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی حاصل شود. سپس آنرا به پیازچه ها اضافه نمایید. کمی که گذشت با چنگال یا قاشقی تخم مرغ را جابه جا کنید تا خوب بپزند.تخم مرغ ها که حالت عسلی مانند پیدا کرد آماده مرحله بعدی شوید. به شکل زیر توجه کنید.
در محله بعدی سس سالسا را به مواد اضافه کنید. نیاز نیست مواد را بیش از اندازه هم بزنید. در حدی که سس ظطح تخم مرغ ها بپوشاند کافی است. پس از آن نان ترتیلا را به تکه های کوچک تقسیم کنید و به مواد اضافه نمایید. کمی مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. زیر شعله را خاموش کرده و وری املت را پنیر چدار رنده شده و گشنیز تزیین کنید.
املت با سس سالسا شما آماده است. نوش جان
نکته:
برای آموزش طرز تهیه نان ترتیلا روی نام آن کلیک کنید: نان تورتیلا
برای آموزش طرز تهیه سس سالسا روی نام آن کلیک کنید: سس سالسا
ترجمه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!