در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

املت با سس سالسا

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

بازدید : 749 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

تخم مرغ 6 عدد
شیر1/4 فنجان
سس سالسا1 فنجان
پنیر چدار1/2 فنجان
نان ترتیلا140 گرم
گشنیز خرد شده50 گرم
کره1 قاشق غذاخوری
پیازچه3 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

املت با سس سالسا

برای تهیه املت با سس سالسا ابتدا تابه ای را بردارید و کره را درونش بریزید. پس از اینکه کره آب شد، پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفتشان دهید.

املت با سس سالسا

همزمان با تفت دادن پیازچه ها، شیر و تخم مرغ ها را با با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی حاصل شود. سپس آنرا به پیازچه ها اضافه نمایید. کمی که گذشت با چنگال یا قاشقی تخم مرغ را جابه جا کنید تا خوب بپزند.تخم مرغ ها که حالت عسلی مانند پیدا کرد آماده مرحله بعدی شوید. به شکل زیر توجه کنید.

املت با سس سالسا

در محله بعدی سس سالسا را به مواد اضافه کنید. نیاز نیست مواد را بیش از اندازه هم بزنید. در حدی که سس ظطح تخم مرغ ها بپوشاند کافی است. پس از آن نان ترتیلا را به تکه های کوچک تقسیم کنید و به مواد اضافه نمایید. کمی مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. زیر شعله را خاموش کرده و وری املت را پنیر چدار رنده شده و گشنیز تزیین کنید.

املت با سس سالسا

املت با سس سالسا شما آماده است. نوش جان

املت با سس سالسا

نکته:

برای آموزش طرز تهیه نان ترتیلا روی نام آن کلیک کنید: نان تورتیلا

برای آموزش طرز تهیه سس سالسا روی نام آن کلیک کنید: سس سالسا

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=3032
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 7

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

26 − 17 =