سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

املت اسفناج و گوجه فرنگی

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 734 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج250گرم
پودر سیر1/4 قاشق چایخوری
تکه های فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی2 عدد
تخم مرغ4 عدد بزرگ
پنیر پیتزای رنده شده1/2 فنجان
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

املت اسفناج و گوجه فرنگی

اگر مثل من کارمند هستید و خسته از کار به منزل می آیید و غذایی ندارید و وقت و حوصله زیادی هم برای تهیه غذا ندارید، به شما این املت خوشمزه را پیشنهاد میدهیم. بسیار آسان و سریع آماده می شود.

ابتدا فر خود را روشن کنید و روی ۴۰۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.سپس اگر درون فریز خود اسفناج دارید آن را خارج کنید و درون ظرفی بریزید. ظرفی را انتخاب کنید که بتوانید درون فر بگذارید. با قاشق می توانید از حالت ذوب خارجش کنید. اگر هم اسفناج تازه دارید آن را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید.سپس گوجه فرنگی را خرد کنید و به اسفناج ها اضافه کنید و همی بزنید. سپس تکه های فلفل قرمز،پودر سیر و  نمک و فلفل را به مواد بیافزایید و مجدد هم بزنید.سپس تخم مرغ را روی مواد بشکنید. برای این اندازه سبزیجات تا ۸ تخم مرغ می توانید استفاده کنید اما ما در اینجا از ۴ تخم مرغ استفاده کرده ایم. لطفا مواد را هم نزنید! بگذارید زرده تخم مرغ ها به همان شکل کامل بمانند.

املت اسفناج و گوجه فرنگی

سپس پنیر پیتزا رنده شده را به روی مواد بپاشید به نحوی که تمام سطح مواد را همانند شکل زیر بگیرد.

املت اسفناج و گوجه فرنگی

سپس ظرف را دورن فر که از قبل گرم کرده ایده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. در طی این زمان سفیده تخم مرغ ها کاملا پخته شده و زرده آنها عسلی خواهد شد. سپس در بشقابی مناسب غذا را سرو نمایید.

املت اسفناج و گوجه فرنگی شما آماده است. نوش جان

املت اسفناج و گوجه فرنگی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده  ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2344
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *