الویه مخصوص چاشنی
این دستور تهیه مخصوص خودم هستش و عالی میشه این الویه. پس الویه مخصوص چاشنی رو از دست ندین.
برای تهیه سالاد الویه ابتدا سیبزمینی و تخممرغها را در قابلمههای جداگانه آبپز کنید. بعد از خنک شدن، آنها را در کاسهای بزرگ رنده کنید.
مرغ را با پیاز، کمی زردچوبه و نمک بپزید و پس از پخت کامل، ریشریش کنید.
خیارشورها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید و کتار بگذارید.
اگرر از نخودفرنگی و ذرت تازه استفاده می کنید آنها را در قابلمه های مجزا با کمی نمک آبپز کنید سپس آبکشی و کنار بگذارید. اگر از کنسرو نخود فرنگی و ذرت استفاده میکنید، کنسروهارو به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشانید و سپس از قوطی کنسرو خارج کنید و آبکشی نمایید.
برای تهیه سس سالاد الویه، سس مایونز، ماست، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و آب لیمو را با یکدگیر مخلوط نمایید.
خب حالا باید مواد رو ترکیب کنید. به این ترتیب، اول سیب زمینی، تخم مرغ، مرغ و خیارشور رو بریزید و یکمی هم بزنید، بعدش نخود فرنگی و ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید. سسی که آماده کردید رو به مواد اضافه کنید و خوب مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه و مواد به خوبی با هم ترکیب بشن.
اولیه خودتون رو برای مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خنک بشه و بعدش سرو کنید.اینم از الویه مخصوص چاشنی. نوش جان
نکته:
۱- برای تهیه سس الویه می توایند از مایونز به تنهایی استفاده نمایید اما برای کاهش میزان کالری و خوشمزه شدن ما به شما ترکیب مایونز و ماست را پیشنهاد می کنیم.
۲- توی الویه می تونید از هویج هم استفاده کنید. خوشرنگش میکنه.اما من معمولا استفاده نمی کنم چون مزه شیرینش رو دوست ندارم. برای این مقدار مواد می تونید تقریبا از دو تا هویج آبپز استفاده کنید.
۳- از کالباس هم برای تهیه الویه استفاده میشه. اما به شخصه پیشنهادش نمی کنم مگه اینکه کالباس خونگی باشه.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!