سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

اسپاگتی تاکو

زمان آماده سازی :30 دقیقه

بازدید : 329 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسپاگتی250 گرم
گوشت چرخ کرده 450 گرم
روغن زیتون1 قاشق چایخوری
ادویه تاکو1/4 فنجان
گوچه فرنگی400 گرم
سس گوجه فرنگی400 گرم
فلفل سبز120 گرم
آب1 فنجان
پنیر چدار رنده شده1/2 فنجان
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری
آووکادوبه مقدار دلخواه
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

اسپاگتی تاکو

اسپاگتی تاکو یک غذای مکزیکی می باشد که به خاطر داشتن ادویه تاکو و فلفل سبز بسیار بسیار تند می باشد. اگر به غذاهای تند علاقه مند هستید این غذای خوشمزه مکزیکی را از دست ندهید و همراه ما باشید. این مقدار مواد برای ۳ نفر مناسب می باشد.

برای تهیه اسپاگتی تاکو ابتدا تابه ی چدنی خود را روی حرارت بگذارید. روغن زیتون را درون تابه بریزید. سپس گوشت را اضافه کنید. گوشت را انقدر تفت دهید که رنگش تغییر کند و به طلایی بزند.

اسپاگتی تاکو

سپس اسپاگتی های خود را بدون اینکه آنها را بجوشانید به قطعات کوتاه تری تقسیم کنید و به مواد اضافه کنید! سپس ادویه تاکو را به روی اسپاگتی بپاشید.

اسپاگتی تاکو

بعد از اضافه کردن ادویه تاکو، گوجه فرنگی های خرد شده، سس گوجه فرنگی، فلفل سبز خورد شده و آب را به مواد اضافه کنید و آن را هم بزنید.

 

اسپاگتی تاکو

اجازه دهید تا مواد به جوش برسد سپس حرارت شعله را کم کنید و در حد متوسط قرار دهید.درب تابه را گذاشته و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰ دقیقه  کمی بپزد. پس از ده دقیقه درب تابه را برداشته و نیمی از پنیر چدار را اضافه کنید و مجدد درب تابه را بگذارید و این بار به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید مواد با هم مخلوط شوند.

اسپاگتی تاکو5

پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید و باقی مانده پنیر، گشنیز و آووکادو خرد شده را به مواد خود اضافه کنید.

اسپاگتی تاکو

در طی پخت خواهید دید که چگونه رشته های اسپاگتی نرم  و گوشت نرم و آبدار می شوند.

اسپاگتی تاکو شما آماده است. نوش جان

ترجمه و تنظیم توسط: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1940
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *