سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاستا با میت بال و سس مارینارا

زمان آماده سازی :1 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 425 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوجه فرنگی 6 تا 7 عدد رب گوجه فرنگی 2 ق غ
پیاز 2 عدد بزرگ سیر له شده 4 عدد
سبزی معطر آویشن، ریحان، ترخون و پونه پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ
پودر پاپریکا 1/2 ق چ نمک و روغن به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم گوشت چرخکرده 300 گرم
زعفران دم کشیده 1 ق غ آب گرم 1 لیوان
پودر سوخاری 2 ق غ
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه اسپاگتی با میت بال و سس مارینارا

اسپاگتی با میت بال و سس مارینارا, اسپاگتی با سس مارینارا, اسپاگتی با میت بال, طرز تهیه میت بال با گوشت, میت بال ایتالیایی, طرز تهیه اسپاگتی با میت بال, طرز تهیه اسپاگتی با سس گوجه, دستور پخت پاستا میت بال, پاستا اسپاگتی و میت بال, انواع سس ماکارونی, سس مارینارا چیست, طرز تهیه سس مارینارا, سس اسپاگتی, انواع سس های ایتالیایی

طرز تهیه سس مارینارا

ابتدا ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کنید.

با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد.

سپس سیر را رنده یا پوره کنید و اضافه کنید.

کاملا هم بزنید تا با پیاز مخلوط شود.

رب گوجه را با گوجه های پوست کنده ریز شده بیفزایید و کمی هم بزنید.

درب ظرف را بگذارید شعله را کم کنید تا گوجه ها به سس غلیظی تبدیل شوند.

اگر از کنسرو گوجه استفاده میکنید یادتان باشد این کار خیلی سریعتر انجام می شود.

بعد از پخت کامل گوجه نمک،فلفل قرمز،پاپریکا،سبزی های معطر را بیافزایید.

کمی هم بزنید و زیر شعله را خاموش کنید.

مواد را کنار بگذارید.

طرز تهیه میت بال

اما برویم سراغ میت بال که به ترکیب گوشت چرخ کرده با مواد دیگری مثل کره و خامه ، سبزیجات و … گفته می شود که طبخ آن در سس یا فر اطلاق میشه.

میت بال باید حتما درشت و کوچکتر از گردو نباشد.

۱ عدد پیاز را رنده کنید و حتما آبش را بگیرید.

درون ظرفی ریخته و گوشت را به آن بیفزایید.

به خاطر اینکه گوشت موقع سرخ شدن اندازه اش تغییر نکند پودر سوخاری را با نمک،فلفل،زردچوبه اضافه و حسابی ورز دهید.

سپس به اندازه گردو از مواد برداشته و در دست کاملا گرد کنید.

تابه را روی شعله ملایم قرار دهید.

کمی روغن به آن بیفزایید .

گوشت ها را داخل تابه سرخ کنید.

سپس زعفران و آب گرم را افزوده و درب ظرف را بگذارید.

گوشت پخته شده و آبش کاملا به خوردش برود .

زیر شعله را خاموش و کنار بگذارید .

رسپی اصلی اینه ولی در صورت تمایل میتونید کمی از سس مارینارا بهش اضافه کنید تا بخوردش بره.

معمولا ما ایرانیا اینجوری دوس داریم.

ماکارونی رو با مقداری زردچوبه،روغن، نمک بپزید وابکش کنید.

مقداری از سس رو برای تزیین نگه دارید.

بقیشو با ماکارونی مخلوط و روی شعله گذاشته تا سس به خورد ماکارونی بره.

در نهایت با میت بال و سس مارینارا تزئین و میل کنید.

آموزش آشپزی | اسپاگتی با میت بال و سس مارینارا | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | انواع پاستا | پاستا با سس گوجه

طرز تهیه و عکس از سیمای عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10647
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *