اسپاگتی با تن ماهی
برای تهیه اسپاگتی با تن ماهی ابتدا قابلمهای را آماده كرده و نصف حجم آن را از آب پر كنيد. يك قاشق سوپخوري نمك و يك قاشق سوپ خوري روغن مايع نيز به آب آن اضافه كنيد و بگذاريد روي شعله زياد اجاق گاز بجوشد.
پس از به جوش آمدن آب، ماكارونيها را به صورت درسته در داخل آب در حال جوش بريزيد و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقيقه بگذاريد تا روي شعله متوسط اجاق گاز بپزد.
براي درست كردن سس اسپاگتي، سير و گوجه فرنگي را در قابلمه كوچكی بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشيدن كند. درب ظرف را نگذاريد و اجازه دهيد مخلوط گوجه فرنگي و سير مدت ۳ تا ۵ دقيقه حرارت ببيند تا آب آن تبخير شود و گوجه فرنگی پخته باقي بماند.
پس از آن، تن ماهي، سس قرمز يا پودر فلفل قرمز، نمک و زيتون بدون هسته و دو نيم شده را به گوجه فرنگي پخته بي افزاييد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
با توجه به اينكه در پخت اسپاگتي، روش دم كردن وجود ندارد، ماكاروني پخته شده را در ظرف مورد نظر ريخته و سس گوجه فرنگي و تن ماهي را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
اسپاگتی با تن ماهی شما آماده است. نوش جان
نکته:
حتما قبل از استفاده از تن ماهی آنرا بجوشانید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!