استیک
غذاهایی که با طعم نوستالژیکشون بتوانند فقط برای چند دقیقه انسان را از محیط اطرافشان جدا کنند زیاد نیستند،اما شاید استیک گوشت همان غذای کلاسیکی باشد که یادآور طعم کودکی شماست. اگر شما هم جز طرفداران گوشت خصوصا گوشت قرمز هستید،این غذای کلاسیک و خاص میتونه یه پیشنهاد عالی برای شما و خانوادتون باشد.
برای تهیه استیک ابتدا گوشت فیله را بین دو نایلون با بیفتک کوب کوبیده تا قطر گوشت به یک سانتی متر برسد . تابه چدنی گریل را روی حرارت قرار داده ، کره ، دو قاشق از روغن زیتون و یه حبه سیر خرد شده را در تابه ریخته ، سپس حرارت را متوسط کرده ، گوشت کوبیده و باز شده را در تابه قرار میدهیم . وقتی گوشت خودش را جمع کرد ، نمک و فلفل زده ، سپس گوشت را در تابه برگردانده و به قسمت پشت گوشت نیز نمک و فلفل میزنیم . پس از سرخ شدن دو طرف استیک ، آن را به همراه سس سرو میکنیم .
طرز تهیه سس پاپریکا :قرمز فلفل دلمه ای را شسته و آن را خشک میکنیم ، سپس از طول فلفل را به دو نیم تقسیم نموده ، دانه های آن را خارج کرده و فلفل را به سیخ میکشیم ، با قلم مو به پشت فلفل ، روغن زیتون مالیده ، سپس توسط تورچ یا شعله گاز پوست فلفل را کاملا سوزانده تا سیاه شود . فلفل را در نایلون قرار داده تا عرق کند و پوست سیاه و سوخته آن راحت تر جدا شود . پوست فلفل کبابی را کنده و آن را خرد میکنیم . فلفل را به همراه آبلیمو ، یک عدد سیر ، پیاز و باقی مانده روغن زیتون در مخلوط کن ریخته تا کاملا پوره شود .
نکته:
۱- میتوانید فیله یک گوجه فرنگی کوچک را نیز به مواد سس اضافه کنید.
۲- از سس خردل نیز میتوانید برای سرو استیک در کنار سس پاپریکا استفاده کنید.
۳- با همین روش میتوان سس پیاز کبابی را نیز تهیه کرد.
۴- در کنار استیک خود می توانید از سیب زمینی سرخ شده و سا قارچ سرخ شده یا کبابی استفاده نمایید. امتحانش کنید.عالی میشه
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!