استانبولی پلو
برای تهیه استانبولی پلو ابتدا از چندساعت قبل برنج خود را خیس کنید.
قابلمه ای مناسب برداشته و به میزان مناسب روقن درونش بریزید. کمی که داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه نمایید. پیازهای خود را تا حد امکان ریز خرد کنید. کمی آنرا تفت دهید. سپس سیب زمینی خود را که به صورت نگینی ریز خرد کرده اید به پیاز اضافه کنید. حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید که سیب زمینی ها کاملا سرخ شود. فقط حواستان باشد که پیازها نسوزد. می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و سپس به پیازها اضافه کنید. در این حالت دیگر نیازی نیست چشمات دائم به غذا باشد.! سپسگوشت چرخکرده را اضافه کنید وو تا حدی سرخش کنید که رنگ آن تغییر کند و به قهوه ای بزند. پس از سرخ شدن مواد، به میزان لازم زدرچوبه، نمک و فلفل به مواد بزنید. مواد را خوب هم بزنید. گوشت را به موا اض
خب نوبتی هم باشد نوبت گوچه فرنگی هاست! گوجه ها را می توانید به دو حالت به مواد اضافه کنید. می توانید آنرا رنده کنید و یا خردشان کنید که البته من ترجیح می دهم گوجه فرنگی را خرد کنم..هر طور که سلیقه تان می باشد انجامش دهید. دراین مرحله گوجه فرنگی را اضافه کنید. اگر تصمیم گرفتید که گوجه ها را خرد کنید اجازه دهید که درون ظرف کاملا تفت بخورد و آب بیاندازد. اگر گوجه رنده شده ریختید نیازی به این کار نیست.
خب در مرحله بعدی بایستی به میزان لازم آب به مواد اضافه کنید، چون این غذا دارای گوجه فراوان است نیاز به آب زیادی ندارید. ۵۰۰ گرم برنج تقریبا دو لیوان و کمی بیشتر خواهد بود. به ازای این مقدار برنج می توانید از ۴ لیوان آب استفاده کنید. خب آب را به مواد اضافه کنید. اجازه دهید آب به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کنید. خب در آخر زمانی که آب مواد کاملا کشیده شد درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
استانبولی پلو شما آماده است. نوش جان
نکته:
۱- اگر در فصل سرد هستید و گوجه فرنگی ها رنگ خوبی ندارد می توانید علاوه بر آن از چند قاشق رب استفاده کنید.
۲- میزان آبی که میخواهید استفاده کنید بستگی به نوع برنج شما هم دارد. اگر از برنج تازه استفاده می کنید بهتر است میزان آب را کم کنید.
تهیه و تنظیم: چاشنی
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!