ادویه تاکو
ادویه تاکو یکی از معروف ترین ادویه های مکزیکی است که می توانید از آن برای تهیه انواع غذاهای تند، انواع غذاهای گوشتی، پیتزا و … استفاده کنید؛ این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.
برای تهیه آن ابتدا این مواد را تهیه کنید:
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری. پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری. پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری. پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری. پونه ۱/۲ قاشق چایخوری. فلفل قرمز خرد شده ۱ قاشق چایخوری. نمک ۲ قاشق چایخوری. پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری. پودر فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری
سپس تمام مواد را داخل میکسر بریزید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود ۲ – ۳ دقیقه ادویه را تفت دهید.
پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس آنرا داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید ( ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید.)
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!