در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 867 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۲۴ / مهر / ۱۳۹۴

ادویه تاکو

ادویه تاکو یکی از معروف ترین ادویه های مکزیکی است که می توانید از آن برای تهیه انواع غذاهای تند، انواع غذاهای گوشتی، پیتزا و … استفاده کنید؛ این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.

برای تهیه آن ابتدا این مواد را تهیه کنید:

پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری.  پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری.  پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری. پودر زیره سبز ۲ قاشق چایخوری.  پونه ۱/۲ قاشق چایخوری. فلفل قرمز خرد شده ۱ قاشق چایخوری. نمک ۲ قاشق چایخوری.  پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری.  پودر فلفل سفید ۱ قاشق چایخوری

سپس تمام مواد را داخل میکسر بریزید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود ۲ – ۳ دقیقه ادویه را تفت دهید.

پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس آنرا داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید ( ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید.)

 

ادویه تاکو

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1870
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = 4

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 29 = 31