در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 3165 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۰۶ / مهر / ۱۳۹۴

امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 3٫50 از 5 )

ادویه برای انواع غذا

ادويه خورشتي ايراني:
فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام ۱ قاش مربا خوري)،

زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوري)

ادويه پلويي ايراني۱:
زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)

ادويه پلويي۲:
پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام ۱ قاشق مرباخوري)
ادویه مخصوص پلو
مواد لازم
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل سبز ۱۰ عدد
میخک ۱ عدد
جوز هندی به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
سایر نکات
هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.
ادویه برای انواع غذا

ادويه عربي و ترکي:
پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام ۱ قاشق چايخوري)

ادويه هندي ( گرم مسالا):
پودر زيره (۱ قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (۱قاشق چايخوري)

ادويه هندي يا گرد کاري مدرس: دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

ادویه برای انواع غذا
ادويه مکزيکي:
پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (۲قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (۱قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (۱قاشق مرباخوري) ، پودر سير(۱قاشق چايخوري) و پودر ميخک (۱/۲ قاشق چايخوري)

ادويه فرانسوي:
جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (۱قاشق چايخوري).
ادویه برای انواع غذا

اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

ادویه ابگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه

ادویه برای انواع غذا
ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین

ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو

ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی

ادویه برای انواع غذا

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1316
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *