سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

آنچیلای مکزیکی

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 453 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

پیاز خورد شده 1 فنجان
فلفل سبز خورد شده1 فنجان
کنجاله سویا4 فنجان
کنسرو قارچ خردشده1 عدد
رب گوجه فرنگی4 قاشق چایخوری
ادویه تاکو2 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی2 فنجان
نان ترتیلا16 عدد
شکربه مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

آنچیلای مکزیکی

آنچیلای مکزیکی صبحانه به سبک مکزیکی‌ها
مناسب برای ۸ نفر

آنچیلای مکزیکی
برای تهیه آنچیلای مکزیکی ابتدا فلفل دلمه‌‌ای و پیاز را نگینی خرد کرده و به مدت ۴ دقیقه در مایکروفر (درحالیکه ۴ قاشق غذاخوری اب به آن اضافه کرده‌اید) بپزید یا سبزیجات را روی گاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آ‌پز کنید تا نرم شوند.
آب اضافی سبزیجات را بگیرید. کنجاله سویا که از قبل خیس خورده را به همراه قارچ روی گاز یا داخل مایکروفر (به مدت یک دقیقه) بپزید.
در این فاصله ظرف دیگری برداشته و سس گوجه‌فرنگی، رب، ادویه تاکو و شکر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط نیز داخل مایکروفر یا روی گاز باید گرم شود.
نیمی از سس را برای روی غذا نگه دارید و باقی را با سبزیجاتی که از قبل آب‌پز شده‌اند، مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود.
ترتیلاها  را نیز در مایکروفر گرم کنید برای این کار باید آن‌ها را لای دستمال حوله‌ای مرطوب بپیچید و سس را داخل دستگاه حرارت دهید.
آن‌ها را روی میز پهن کنید و سبزیجاتی را که به عنوان مایه داخل اینچیلادای آماده کرده‌اید، روی نان‌های ترتیلا بریزید.
نان‌ها را به صورت رول بپیچید و باقی‌مانده سس را اضافه کنید، بهتر است این غذا را به صورت گرم سرو کنید.

آنچیلای مکزیکی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=889
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *