سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

ژله رنگین کمان

انتشار : ادمین چاشنی
-
بازدید بازدید : 2267

دانلود ویدئو

راهنمای دانلود
X

در صورتی ک شما در سیستم خود نرم افزار دانلود (مثل:دانلود منیجر) ندارید
پس از کلیک بر روی لینک دانلود
فیلم در صفحه ایی جدید باز میشود ، کافیست بر روی فیلم راست کلیک کرده و گزینه ذخیره کردن ویدئو (save video As..) را انتخاب کنید.
امیدوارم از این فیلم لذت ببرید

ممنون از حضور گرم شما

ژله رنگین کمان

آموزش تصویری ژله رنگین کمان , ژله آبرنگی , ژله چند رنگ , ژله بستنی , طرز تهیه ژله بستنی , طرز تهیه ژله رنگین کمانی , آموزش ژله رنگین کمان , فیلم اموزش ژله رنگین کمان , فیلم آموزش ژله بستنی ,  فیلم طرز تهیه ژله رنگین کمان ,دانلود آموزش ژله رنگین کمان

مواد لازم ژله رنگین کمان

٧ رنگ ژله
می تونید از این رنگ ها استفاده کنید.

ژله پرتغالي , ژله لیموییليمويي , ژله تمشک , ژله توت فرنگی , ژله بلوبری , ژله آلبالو , ژله آلوئه ورا

هركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بسته

پودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوري

بستني وانيلی كوچولو ٢ عدد

اول از همه براي پر كردن قلب های موجود در كف قالب بايد ۵ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه.

۵ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدی) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشن.

با فرچه آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم.

حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار.

بعد ژله ها رو داخل يه ظرفی مثل ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه های قلبی رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر

استفاده از فریزر برای زودتر بسته شدن ژله هستش.

چون تعداد طبقات ژله زیاده، زمان آماده شدنش طول میکشه.

داخل فریزر ۵ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن.

بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم.

ميزاريم خوب خنك بشه.

تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه.

چون اگه خنک نشه وقتی بستنی رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دو طبقه ميشه.

بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين.

وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستی.

بعد لايه بعدی ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه.

و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر…

واسه طبقات رنگی از اضافه پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم.

هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه.

وگرنه وقتي رو لايه بعدی ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شده تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه.

يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجله نكنين.

و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين.

آب جوش نه !

بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد.

بجاي بستني از شير و خامه هم ميتونيد واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولی جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين.

وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه

اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله ۵ الی ۱۵  دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت.

آموزش تصویری ژله رنگین کمان | انواع ژله | ژله آبرنگی | ژله چند رنگ | طرز تهیه ژله بستنی

دستور تهیه و عکس از معصومه عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

آموزش تصویری ژله رنگین کمان | انواع ژله | ژله آبرنگی | ژله چند رنگ | طرز تهیه ژله بستنی

نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *