در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

گمج کباب

زمان آماده سازی :3 ساعت و 30 دقیقه

بازدید : 1305 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت تیکه ای 250 گرم سبزی خورد شده نیم کیلو
گردو 50 گرم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب انار 1 ق غ پیاز 1 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه گمج کباب

طرز استفاده از گمج, گمج چیست, انواع غذاهای گیلانی, گمجکباب, قیمت گمج, خرید گمج, انواع خورش, انواع کباب, غذای محلی, غذای گیلانی, انواع خورش با گوشت, خورش با گوشت گوسفندی, گمج کباب گیلانی, طرز تهیه گمج کباب

برای تهیه گمج کباب گیلانی ابتدا در ظرف مناسبی سبزی خورد شده را تفت بدین.

بعد از تفت سبزی، آنرا را کنار بذارید.

سبزی گمج کباب شامل گشنیز، جعفری و چوچاق است. چوچاق نوعی سبزی محلی شمالی است.

داخل گمج روغن بریزید.

پیار رو نگینی خورد کنید و داخل روغن بریزید.

کمی پیاز رو تفت بدین.

سپس گوشت خورد شده خورشی رو به پیاز اضافه کنید.

تفت گوشت رو اونقدری ادامه بدین که رنگ گوشت تغییر کنه.

بعد گردوی آسیاب شده رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدین.

کمی زردچوبه هم اضافه کنید.

در آخر سبزی رو اضافه کنید.

مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید.

دو لیوان آب روی مواد بریزید.

تقریبا ۳ ساعت با حرارت ملایم اجازه بدین که خورش جا بیافته.

در آخرای پخت، نمک و کمی فلفل و رب انار رو اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن رب انار اجازه بدین تا یک ربع دیگه خورش جا بیافته.

گمج چیست

گمج ظرف سفالی مخصوص پخت خورشت و بخصوص فسنجان و باقالی قاتوق ، غذاهای محبوب گیلانی هاست که در قدیم کاربرد زیادی داشت و هنوز هم مردم گیلان این ظرف را چه برای مصارف آشپزی یا تزیینی مورد استفاده قرار می دهند.

غذا در گمج سفالی به آرامی و با خاصیت بهتری پخت می شود و طعم فوق العاده ای پیدا می کند.

پس هر بار که به گیلان سری زدید ، قابلمه سفالی سبز رنگ تهیه خورشت های مختلف که یک گمج است رو با خودتون سوغات ببرید.

 آموزش آشپزی| گمج کباب | غذای محلی | غذای گیلانی |انواع خورش | انواع کباب| خورشت با گوشت گوسفندی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10184
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *