طرز تهیه کوکو قارچ و بادمجان
کوکو قارچ و بادمجان, طرز تهیه کتلت قارچ, طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی, کوکو بادمجان کبابی, روش تهیه کوکو بادمجان کبابی, کوکو با قارچ, کوکو با بادمجان, کوکو با قارچ و بادمجان, کوکو بادمجان, کوکو قارچ
بادمجان ها را کبابی کرده و سپس ساطوری کنید.
قارچها رو ورقه و تفت بدید تا آبشونو از دست بدن.
در ظرفی تخم مرغها زردچوبه ادویه و آردو خوب مخلوط کنید.
بادمجان و قارچ و پیاز داغو اضافه کنید و مخلوط کنید.
روغن در تابه ریخته و مایع کوکو رو بریزید و دوطرفو سرخ کنید و نوش جون کنید.
طرز تهیه بادمجان کبابی
بادمجان را شسته و یک شکاف عمیق در مرکز اون ایجاد کنید.
بهتره یک صفحه آهنی کوچیک روی شعله گاز بزاریم داغ شه.
بادمجان ها رو روی اون قرار بدید تا کبابی و کاملا پوستشون بسوزه.
بعد در کیسه پلاستیکی قرار بدید تا کمی بمونه و عرق کنه.
اینجوری راحت پوستشون جدا میشه.
یا میتونید فرو روشن کنید خوب که داغ شد بادمجان ها رو روی سینی داغ بچینید تا خوب کبابی بشن و بهمون روش قبل پوستشونو جدا کنید.
طرز تهیه گل رز با بادمجان
برای تهیه گل رز با بادمجان طبق عکس ها عمل کنید.
ابتدا بادمجان ها را به صورت ورقه های نازک خورد کنید.
سپس آن ها را به صورت عکس زیر روی هم قرار دهید.
از یک طرف شروع به پیچیدن بادمجان ها بکنید.
به وسیله خلال دندان لایه ها را کنار هم نگه دارید.
در روغن سرخ کنید.
تنها نکته ای که هست اینه که برشهای بادمجون ضخیم نباشه قبل از سرو حتما خلالها رو خارج کنید
آموزش آشپزی | کوکو قارچ و بادمجان | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | آشپزی سریع | آشپزی ساده
دستور تهیه و عکس از سیمای عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!