طرز تهیه کاری پلو
کاری پلو, طرز تهیه کاری پلو, انواع پلو, انواع پلو با مرغ, پلو مخلوط با مرغ, طرز تهیه پلو, قاطی پلو با مرغ, انواع پلو بدون گوشت, پلو مخلوط سبزیجات, کته با مرغ,برنج کته, طرز تهیه برنج تند مکزیکی, طرز تهیه کاری مرغ, طرز تهیه پلو سبزیجات هندی, طرز تهیه پلو هندی, پلو هندی تند
برای تهیه پلو کاری اول از همه مرغ رو با پیاز و سیر و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری بذارید بپزه.
میزان پودر کاری بستگی داره به اینکه شما چقدر اهل خوردن غذای تند هستید.
وقتی مرغ پخت ،ریش ریش کنید و دوباره روش پودر کاری بپاشید و کنار بذارید.
آب مرغ رو صاف کنید لازممون میشه.
نخود فرنگی رو هم با مقداری نمک بپزید. می تونید از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
حالا برنج رو آبکش کنید و تهدیگ مورد علاقتون رو بذارید.
لایه لایه برنج و مرغ و نخود فرنگی بریزید.
در صورت تمایل دوباره مقداری پودر کاری و آب مرغ و زعفران دمکرده بریزید تا آخر.
می تونید برنج رو آبکشی نکنید. به صورت کته آماده اش کنید.
به این صورت که از آب مرغ به جای آب معمولی استفاده کنید و داخلش زعفران و نخود فرنگی هم بریزید.
آبش کشیده شد بذارید دم بکشه. بعدش مرغ رو ریش ریش کنید و روش بریزید.
بعد از پخت توی ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزیین و نوش جان کنید.
آموزش آشپزی | کاری پلو | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | غذای ساده و خوشمزه | آشپزی ایرانی | پلو
دستور تهیه و عکس از سوزان شریعت عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آمورش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!