در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

پیده گوشت

زمان آماده سازی : 2 ساعت

بازدید : 1094 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

َشیر ولرم1 لیوانآب ولرم1/2 لیوان
روغن1/2 لیواننمکمقداری
خمیر مایه1 ق غشکر1 ق غ
تخم مرغ1 عددآردبه میزان لازم
پیاز3 عددفلفل دلمه ای2 عدد
گوشت چرخکرده1 کیلورب گوجه فرنگیبه میزان لازم
فلفل قرمز و سیاهمقداریجعفری خورد شدهمقداری
زرده تخم مرغ1 عدد

طرز تهیه پیده گوشت

پیده گوشت, طرز تهیه پیده گوشت, پیده گوشت ترکیه, غذای ترکیه ای, غذای محلی, غذای سنتی, غذای ساده, غذای خوشمزه و ساده, غذا با گوشت, غذای مخصوص ترکیه, پیده چیست

پیده یک غذای بسیار خوشمزه وپر طرفدار در ترکیه هست که مطمئنم که خیلی ها شنیدید یا امتحان کردید.

بیشتر به شکل قایقی بهش شکل میدن . بهتون پیشنهادم اینه حتما امتحان کنید.

اول از همه باید خمیر پیده رو آماده کنید.

شیر ولرم، آب ولرم، روغن، خیلی کم نمک، خمیر مایه، شکر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید.

بعد آرد رو کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نچسب و نرمی بدست بیاد.

بعد روش رو با یه دستمال بکشید و بزارید جای گرم تا حجمش دو برابر بشه.

بعد در این فاصله که خمیر آماده میشه، شما پیاز رو تا وقتی کمی سبک بشه بزارید روی حرارت بعد بهش فلفل دلمه نگینی اضافه کنید تا کمی سبک بشه.

بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید.

همچنين نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مواد بزنید. رب رو اضافه کنید و کمی تفت بدین.

می تونید در صورت تمایل کمی سس قرمز تند در این مرحله به موادتون اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه مواد رو از روی حرارت بردارید.

کمی جعفری خورد شده به موادتون اضافه کنید.

 خمیر که آماده شد، بهش شکل بدیم و از مواد داخلش بریزید.

با زرده تخم مرغ رومال کنید.

داخل فر گرم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذارید تا کاملا طلایی بشه.

نوش جان

آموزش آشپزی | پیده گوشت | آشپزی ساده | آشپزی مدرن | آشپزی آسان | آشپزی ملل | غذا با گوشت

طرز تهیه و عکس از سپیده عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10426
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 5 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 1 =