سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

پاستا مرغ و کلم

زمان آماده سازی :35 دقیقه

بازدید : 943 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کلم بروکلی 1/2 گلچه پاستا 220 گرم
مرغ بدون استخوان 300 گرم نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 1 ق غ سیر 2 حبه
لیمو تازه 1 عدد آب مرغ 1/2 پیمانه
خامه 1 پیمانه
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 5 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه پاستا مرغ و کلم | پاستا با سس خامه | طرز تهیه سس پاستا | پاستا با سس سفید

برای تهیه پاستا مرغ و کلم ابتدا کلم بروکلی را شسته و به قطعات کوچک خورد کنید.

همزمان قابلمه ای بردارید و آب بریزید. پاستا را پخته و آبکشی کنید و کنار بذارید.

همزمان با پخت پاستا، گوشت مرغ را شسته و خشک کنید.

بعد با نمک و فلفل مزه دارش کنید.

تابه ای بردارید و روی حرارات بذارید.

روغن زیتون رو درون تابه بریزید.

حرارت باید متوسط باشه.

بعد مرغ رو درون تابه سرخ کنید و بپزید.

این کار رو با حوضله انجام بدین تا زمانی که مرغ به صورت طلایی و قهوه ای رنگ در بیاد.

تقریبا ۵ دقیقه برای هر سمت مرغ کافیه.

بعد مرغ رو از تابه خارج کرده و زیر حرارت رو کم کنید.

همزمان با پخت مرغ، پوست لیمو رو رنده کنید. نیمی از اون کافیه.

سیر رو هم رنده کنید و کنار بذارید.

بعد از پخته شدن مرغ، سیر رنده شده رو داخل تابه بریزید.

حدود ۱ تا دو دقیقه با شعله کم تفت بدین تا نرم و طلایی بشه.

بعد آب مرغ رو داخل تابه بریزید و هم بزنید.

سپس خامه، ۱/۲ قاشق چایخوری پوست لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به مواد اضافه کنید.

اجازه بدین که سس بجوشه و غلیظ بشه.

به مقدار لازم نمک و فلفل به سس بزنید.

می تونید کمی از سس بچشید و اگه نیاز داشت کمی آب لیمو بهش اضافه کنید. به ذائقه خودتون بستگی داره.

مرغ پخته شده رو تکه تکه کنید. سپس مرغ، کلم بروکلی و پاستا پخته شده رو به سس اضافه کنید.

مواد رو خوب هم بزنید تا مخلوط بشن.

در نهایت پاستا خوشمزه رو داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

آموزش آشپزی | پاستا مرغ و کلم | آشپزی ساده | آشپزی مدرن | آشپزی آسان | آشپزی ملل | غذا بامرغ

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9852
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *