طرز تهیه میرزاقاسمی گیلانی
میرزاقاسمی شمالی, میرزاقاسمی گیلانی, طرز تهیه میرزاقاسمی شمالی,طرز تهیه میرزاقاسمی رشتی,میرزاقاسمی رستورانی,طرز تهیه میرزاقاسمی خوشمزه و مجلسی با بادمجان, طرز تهیه میرزاقاسمی خوشمزه شمالی,میرزاقاسمی غذای شمالی,میرزاقاسمی با بادمجان, طرز تهیه میرزاقاسمی با بادمجان کبابی
برای تهیه میرزاقاسمی شمالی ابتدا بادمجانها رو بشورید.
روی گاز, زغال و یا تو فرکبابی کنید.
حسابی باید بوی دود بگیرن.
بعد پوست بادمجانها رو جدا کنید.
برای این کار بایستی از آب کمک بگیرید.
بادمجانها رو داخل صافی بذارید.
با آب سرد کم کم پوست آنها را جدا کنید.
سپس پادمجان ها رو ریز ساطوری کنید یا با گوشت کوب له کنید.
۱ عدد پیاز رو خرد و با روغن تفت بدین.
کمی که پیازها نرم شد، سیر رنده شده را اضافه کنید.
بادمجان ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت بدین.
بعد از کمی تفت خوردن بادمجان ها، گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید.
زردچوبه و نمک به مواد بزنید.
سپس اجازه بدین کم کم مواد بپزه و آب گوجه کشیده بشه.
مواظب باشید که ته نگیره.
وقتی آب گوجه کشیده میشه، مواد روغن پس میده.
می تونید تخم مرغ ها رو زمانی که مواد روغن پس داد بهش اضافه کنید.
یا اینکه تخم مرغ ها رو جداگانه سرخ و با قاشق خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
حالت اول باعث میشه غذا خوشمزه تر بشه.
حالت دوم باعث زیباتر شدن غذا میشه.
حالا دیگه تصمیم با خودتون :-D
آموزش آشپزی | میرزاقاسمی گیلانی | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | غذای ساده و خوشمزه | آشپزی
طرز تهیه و عکس از مهرنوش عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!