سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

فینگر فود گره های سیری

زمان آماده سازی :35 دقیقه

بازدید : 783 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

کره8 ق غسیر رنده شده1 ق غذاخوری
رزماری خرد شده2 ق چنمکمقداری
خمیر پیتزا450 گرم
  
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 3 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه فینگر فود گره های سیریفینگر فود ساده | فینگر فود تولد | فینگر فود جدید | آموزش فینگر فود | فینگر فود خوشمزه

یه فینگر فود زیبا و خوشمزه. فینگر فود گره های سیری.

دماى فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد برسانید.

در یک ماهیتابه، کره را آب کرده، سیر و رزمارى را براى ۳۰ ثانیه تفت داده و کنار بگذارید.

روى سطح آرد زده خمیر را پهن کنید.

آن را به شکل مستطیلى با ابعاد ۲۰ در ۳۰ درآورید.

خمیر را از عرض با چاقو برشهایى به پهناى ۲ سانتی متر بدهید.

هر راه را گره زده و روى کاغذ روغنى چرب کرده در سینى فر بچینید.

به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

بعد از پخت آنها را با برس آغشته به مخلوط کره و سیر کرده و گرم سرو کنید.

نوش جان

آموزش آشپزی | طرز تهیه فینگر فود گره های سیری | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | آشپزی ساده

خواص سیر

سیر سبب کاهش فشار خون می شود .

سیر قلب را تقویت می کند .

سیر معده را ضد عفونی می کند.

سیر سبب تقویت شهوت جنسی می شود.

سیر باعث از بین رفتن سنگ کلیه می شود.

سیر در کاهش تنگی نفس موثر است.

آموزش آشپزی | فینگر فود گره های سیری | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | آشپزی ساده | فینگر فود

طرز تهیه فینگر فود گره های سیری,فینگر فود ساده,فینگر فود تولد, فینگر فود جدید, آموزش فینگر فود,فینگر فود خوشمزه,آموزش آشپزی, فینگر فود گره های سیری

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9160
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *