در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 118 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۸ / آبان / ۱۳۹۵

غذای دریایی با میگو | غذا با میگو و برنج | خوارک دریایی | غذا با میگو | پخت میگو

برای تهیه غذای دریایی با میگو امروز به ترتیب زیر عمل کنید.

ابتدا پیاز و سیر را پوست گرفته و خورد کنید. بهتره سیر رو رنده کنید.

تابه بردارید. روغن را درونش بریزید. سپس پیاز و سیر را درون تابه بریزید.

خوب تفت بدین تا پیاز نرم شده و بوی سیر بلند شود.

همزمان فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید.

سپس به پیاز و سیر اضافه اش کنید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدین.

سپس برنج، فلفل، زردچوبه را اضافه کنید.

به مقدار مناسب نمک هم اضافه کنید.

مواد رو به خوبی هم بزنید تا مخلوط بشن.

سپس آب مرغ رو به مواد اضافه کنید. درب ظرف رو بذارید.

زیر شعله رو زیاد کنید و اجازه بدین که مواد به جوش برسه.

بعد از جوش اومدن، زیر حرارت رو کم کنید. اجازه بدین به مدت ۱۵ دقیقه مواد بپزه.

بعد از آن میگو تمیز شده و نخود فرنگی رو به مواد اضافه کنید.

مجدد درب ظرف رو بذارید و اجازه بدین که میگو ها بپزند.

زمان ۱۰ دقیقه برای این کار کافیه. بعد از پخت رنگ میگو صورتی میشه.

در طی پخت یک یا دو بار مواد رو هم بزنید که ته نگیره.

در آخر جعفری خرد شده روی غذا بریزید و با لیمو تازه سرو کنید.

اینم از غذای دریایی امروز.

نوش جان

نکته در تهیه غذای دریایی با میگو

می تونید به جای آب مرغ از آب استفاده کنید.

آموزش آشپزی | غذای دریایی با میگو | آشپزی ساده | آشپزی مدرن | آشپزی آسان | غذای ساده

غذای دریایی با میگو,غذا با میگو و برنج,خوارک دریایی,غذا با میگو,پخت میگو,آموزش آشپزی,آشپزی ساده,آشپزی مدرن,آشپزی آسان,غذای ساده,انواع خوراک میگو, انواع غذا با میگو

ترجمه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=9238
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    61 − 58 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    4 + 4 =