در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

نرگسی اسفناج

زمان آماده سازی : 35 دقیقه

بازدید : 1049 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

اسفناج1 کیلوپیاز2 الی 3 عدد
تخم مرغ4 عدد

طرز تهیه نرگسی اسفناج

نرگسی چیست, طرز تهیه نرگسی اسفناج , طرز تهیه نرگسی با اسفناج, روش تهیه نرگسی, طرز تهیه خوارک نرگسی اسفناج, طرز تهیه نرگسی با ماست, طرز تهیه غذا با اسفناج

برای تهیه نرگسی ابتدا اسفناج را بشورید.

داخل قابلمه ای اسفناج ها را بریزید.

حدودا یک ربع بهش زمان بدید تا آبش کشیده بشه.

زیر حرارت گاز روی کم نگه دارید.

بعد از اینکه آب اسفناج گرفته شد،کمی با گوشت کوب بکوبید.

درون تابه ای، پیاز ها را خرد کنید.

با مقدار مناسبی روغن تفتشون بدید.

سپس اسفناج کوبیده شده رو به پیازها اضافه کنید.

حدود ۱۵ دقیقه با پیازها سرخش کنید.

در آخر تخم مرغ ها رو روی اسفناج بشکونید.

می تونید تخم مرغ رو هم بزنید تا با اسفناج مخلوط بشه.

اگر نه اجازه بدید کم کم تخم مرغ بپزه.

در این حالت زرده تخم مرغ عسلی خواهد شد.

نرگسی را می تونید با ماست میل کنید.

نوش جان

آموزش آشپزی | طرز تهیه نرگسی اسفناج | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | آشپزی ساده | غذای خوشمزه

دستور تهیه و عکس از نسرین حمزه لویی عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10676
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 1 =

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

70 + = 79