طرز تهیه اشترودل
اشترودل, طرز تهیه اشترودل, طرز تهیه خمیر اشترودل, انواع اشترودل, اشترودل مرغ و قارچ, اشترودل گوشت و قارچ, طرز تهیه اشترودل با گوشت, اشترودل چیست, خمیر اشترودل
اول از همه شكر رو با شير يا آب مخلوط كنيد و كمى هم بزنيد.
بعد خمير مايه فوری رو اضافه كنيد و يه درپوش روش بذاريد.
حدود ده دقيقه يه جاى گرم قرار بديد تا عمل بياد.
تو اين فاصله تخم مرغ رو تو يه كاسه ى بزرگ بشكنيد و با چنگال بزنيد تا حالت لختگى بگيره.
بعد نمك و روغن رو اضافه كنيد و هم بزنيد.
خمير مايه ى عمل اومده رو به مواد اضافه كنيد و بعد كم كم آرد رو اضافه كنيد.
با قاشق چوبى هم بزنيد تا كل آرد با مواد مخلوط شه.
بعد با دست شروع به ورز دادن كنيد.
روى سطح كار چندين بار خمير رو محكم بكوبيد و ورز بديد.
بعد كف ظرف رو كمى چرب كنيد و خمير رو توى ظرف قرار بديد و روشو بپوشونيد.
خمیر رو جاى تاريک و گرم حدود يك ساعت بهش استراحت بديد.
بعد از يك ساعت پف خمير رو با دست بگيريد ، و به شكل دلخواه در بياريد.
برای مواد میانی اشترودل گوشت، ابتدا پیاز رو خورد کنید و در تابه کمی تفت بدین.
بعد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و تفت بدید.
بعد فلفل دلمه ای و قارچ خورد شده رو اضافه کنید و تفت بدین.
ادویه های مورد علاقتون رو به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد من زردچوبه، فلفل سیاه و کمی آویشن هستش.کمی هم نمک بزنید.
مواد رو کمی بپزید.
می تونید از رب هم استفاده کنید تا کمی موادتون رنگ بگیره.
استفاده از رب کاملا اختیاری هستش.
خمیر رو باز کنید و کمی از مواد داخل خمیر بریزید.
به روشی که دوست دارید خمیر رو بپیچید.
با زرده تخم مرغ و زعفران رومال کنید.
دوست داشتید کمی کنجد هم بپاشید روی خمیر.
خمیر اشترودل رو روی سینی فر بچینید.
سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدین.
۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان بدین تا نان ها بپزه.
نوش جان
آموزش آشپزی | طرز تهیه اشترودل | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | غذای ساده و خوشمزه | آشپزی
دستور تهیه و عکس از سمیرا فروزان عزیز
ویرایش و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!