طرز تهیه سوپ حریره
برای تهیه سوپ حریره ابتدا گشنیز رو تمیز و خورد کتید.
کرفس را نیز خورد کنید.
سپس کره را درون قابلمه ای بریزد.
گوشت و پیازهای خورد شده را نیز اضافه کنید.
برای تقریا ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه تفت بدین.
سپس دارچین، فلفل سیاه،زردچوبه و در صورت تمایل زنجبیل رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعد زیر حرارت رو کم کنید.
گشنیز و جعفری و کرفس خورد شده رو اضافه کنید.
تند تند بایستی مواد رو هم بزنید.
در این بین گوجه فرنگی ها رو پوره کنید.
پوره گوجه را بعد از مدتی به مواد اضافه کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه بذارید که گوجه با مواد بپزه.
سپس عدس و آب رو به سوپ اضافه کرده و درب ظرف رو بذارید.
زیر شعله را زیاد کنید. وقتی به جوش امد زیر حرارت رو کم کنید.
اجازه بدین مواد به مدت ۲ ساعت بپزن.
ده دقیقه قبل از سرو سوپ، حرارت رو زیاد کنید.
نخود پخته شده و ورمیشل را اضافه نمایید.
به مقدار لازم هم نمک اضافه کنید.
بعد از پخت آب لیمو ترش را روی سوپ ریخته و نوش جان کنید.
این اموزش رو هم ببنید: طرز تهیه سوپ کودک
نکته در تهیه سوپ حریره
در صورت تمایل می تونید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
سبزیجات به کار رفته در این سوپ، فیبر مورد نیاز بدن را تا حدود زیادی تامین میکند.
کرفس یکی از سبزیهای خوب است که به دلیل داشتن فیبر فراوان، اثر بسیار مطلوبی روی سلامت دستگاه گوارش دارد.
نکتهی بعدی که در این غذا قابل توجه است وجود ادویههایی چون زنجبیل، فلفل و دارچین و … است که موجب ایجاد طبع گرمی میشود که برای افراد سرد مزاج نیز، این غذا را مطلوب و مناسب میکند.
از طرفی وجود گوشت، عدس، نخود، مقدار و کیفیت پروتئینی این غذا را بسیار بالا میبرد.
آموزش آشپزی | سوپ حریره | آشپزی ساده | آشپزی مدرن | آشپزی آسان | غذای ساده | انواع سوپ
آموزش آشپزی,سوپ حریره,آشپزی ساده,آشپزی مدرن,آشپزی آسان,غذای ساده, انواع سوپ, طرز تهیه سوپ حریره,سوپ ورمیشل,سوپ برای سرماخوردگی,سوپ ساده,سوپ و آش,سوپ ها
تهیه و تنظیم: چاشنی
نظرتون درباره این آموزش چیست!