سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

ته چین گرد غوره

زمان آماده سازی :1 ساعت و 40 دقیقه

بازدید : 50 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گرد غوره2 ق سمرغ6 تکه
برنج3 پیمانهماست1 پیمانه
زرده تخم مرغ3 عددزعفران دم کرده غلیظ6 ق غ
روغنبه میزان لازمزرشک200 گرم
خلال پسته و باداممقداری برای تزیینزردچوبه1 قچ
نمک و فلفلبه میزان لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 5٫00 از 5 )

طرز تهیه ته چین گرد غوره

ته چین گرد غوره, ته چین غوره, ته چین مرغ, ته چین با گرد غوره, ته چین مرغ و گرد غوره, ته چین مرغ روی گاز, طرز تهیه ته چین بدون فر, طرز تهیه ته چین ساده, آموزش طرز تهیه چین مرغ با فوت و فن, طرز تهیه ته چین مرغ سنتی ایرانی, طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی زعفرانی

ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید.

۲ قاشق مرباخوری نمک به آن بیافزایید.

با مقداری آب که تا روی برنج را بگیرد آن را بخیسانید.

یک کاسه مناسب انتخاب کنید.

مرغ ها را درون آن بگذارید.

مرغ را با نمک و فلفل،زردچوبه و گرد. غوره مزه دار کنید و مقداری ماساژ دهید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید روی شعله بگذارید.

مقداری آب درون آن بریزید و حرارت را زیاد کنید، تا بجوش بیاید.

سپس آب روی برنج خیسانده شده را دور بریزید و برنج را به آب در حال جوشیدن بیافزایید.

صبر کنید تا برنج نیم پز شود.

سپس آنرا آبکش کنید و مقداری آب ولرم روی برنج بریزید و آنرا کنار بگذارید.

کاسه مناسبی انتخاب کنید.

زرده های تخم مرغ را درون کاسه بریزید.

با همزن دستی خوب هم بزنید.

سپس ماست و زعفران را بیافزایید و هم بزنید.

حالا پلوی نیم پز شده را به مایع بیافزایید و خوب مخلوط کنید.

ماهیتابه ای را روی حرارت بگذارید.

مقداری روغن درون آن بریزید.

بعد از گرم شدن روغن فقط یک طرف مرغ ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید.

سپس قابلمه مناسبی انتخاب کنید.

مقداری روغن درون آن بریزید.

مرغ ها را از طرفی که سرخ نشده اند درون قابلمه بچینید.

حالا پلو را روی مرغ ها بریزید.

با پشت قاشق سطح آنرا صاف و کمی فشرده کنید.

شعله را تا آخرین حد کم کنید و یکساعت زمان بدهید. تا مرغ پخته و پلو دم بکشد.

سپس با پلو زعفرانی و زرشک و  خلال بادام و پسته تزیین کنید.

نکته در تهیه ته چین گرد غوره

بنا به دلخواه چون مرغ سرخ میشود، کنار پلو مقداری آب مرغ و یا گوجه حلقه شده و سرخ شده درست و سرو کنید.

برای طعم مطلوب زرشک ،بعد از شستن، آن را با مقداری روغن تفت دهید.

سپس دو قاشق غذاخوری شکر و ۳ قاسق غذاخوری آب به آن بیافزایید و هم بزنید.

تا مقداری آب آن رنگ بگیرد.

سپس همراه پلو سرو کنید.

فقط دقت کنید که مایع قرمز رنگ حاصله از پخت زرشک، شکر و آب کشدار نشود.

 

آموزش آشپزی | ته چین گرد غوره | آشپزی آسان | آشپزی مدرن | غذای ساده و خوشمزه | انواع پلو

دستور تهیه و عکس از راحیل عزیز

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=10735
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *