سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

آش گوجه

زمان آماده سازی :2 ساعت و 20 دقیقه

بازدید : 391 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوجه فرنگی 1 و نیم کیلو
سبزی750 گرم
لوبیا چیتی1 لیوان
آبغوره1 لیوان
برنج1 استکان
غوره1/2 لیوان
پیاز2 الی 3 عدد
نعناع خشک2 قاشق غذاخوری
آب گوشت2 الی 3 لیوان
نمک فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

آش گوجه

برای تهیه آش گوجه ابتدا  در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزایید و بگذارید کاملا طلایی شود.نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را که از قبل خیس کرده اید، از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهید و سپس ۵-۶ لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید تا ۱ ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.

بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را که از قبل خیس کرده اید آبکش کنید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد .در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است. اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید) درب قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.

سپس گوجه ها را میکس کنید.۲۰ دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه نمایید ،حرارت را بالا ببرید و مدام آش را هم بزنید.در این مرحله ۱ قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزید و ادویه را هم اضافه کنید.حرارت زیر آش را ملایم کرده و ۳۰ دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.

بعد از جا افتادن آش گوجه، آبغوره را داخل آش ریخته و حرارت را خاموش کنید و مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش رود.در آخر می توانید  با پیاز داغ و نعناع خشک تفت داده تزیین بفرمایید و میل نمایید.

نکته: شما می توانید به جای برنج می توانید از رشته آش استفاده نمایید. به این ترتیب که برنج را به آش اضافه نکنید و بقیه مراحل را تا آخر پیش ببرید. کمی قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید و آب غوره را به آش گوجه اضافه کنید، رشته های آش را خرد کرده و به آش اضافه کنید. حدود ۵ دقیقه زمان کافی است تا رشته ها باز شود.بعد از آن آب غوره را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید.

آش گوجه

تهیه و تنظیم:چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه.

چاشنی، آشپزی ایده ها
لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2631
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *