آش گندم
برای تهیه آش گندم ابتدا بایستی حبوبات را از قبل خیس کنید.از شب قبل از پخت آش حبوبات را خیس کنید. این روش به دلیل این انجام می گیرد که نفخ حبوبات گرفته شود.
در مرحله طبخ آش گندم، ابتدا لوبیا سفید را همراه با آب و کمی زردچوبه بپزید.منظور از پخت، نیمه پخت شدن لوبیا است. زیرا پس از این مرحله با باقی مواد نیز پخته خواهد شد.
مدتی که از پخت آن گذشت لوبیا چشم بلبلی را اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم پخته شوند.
سپس در ظرفی مجزا گندم پوست کنده یا بلغور گندم را به همراه سبزی که از قبل خرد نموده اید، نمک، فلفل و کمی زردچوبه بپزید. نیم پز کنید و به مواد قبلی اضافه نمایید.
در مرحله بعدی پیاز را با روغن کنجد و مقدار کمی زردچوبه تفت دهید، پس از مدتی کمی پودر زیره را افزوده و کمی تفت دهید. سپس آن را نیز به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه بدهید غذا با حرارت ملایم کامل پخته تا آماده شود.
پس از حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه آش گندم شما جا خواهد افتاد.نوش جان
نکته:
۱- طبع این غذا: معتدل، ملین، خون ساز و مقوی / مصلح آن : ادویه موجود در آش، عرق نعناع
۲- این آش را میتوانید با کشک و نعناع داغ تزیین نمایید
تهیه و تنظیم: چاشنی
دوستان خوبم، نظرتون در مورد این مطلب چیه؟ خوشحال میشم نظرتونو برامون ارسال کنید.پایین همین مطلب، قسمت دیدگاه. :-P
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!