در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آش قیمه شوربا

زمان آماده سازی : 1 ساعت

بازدید : 2569 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

برنج1/2 پیمانهلپه1/3 پیمانه
شوید خشک2 ق غگوشت چرخکرده200 گرم
پیاز1 عددزردچوبه1 ق چ
نمکبه میزان لازمآب لیمو تازهبه میزان لازم
 

آش قیمه شوربا

طرز تهیه آش قیمه شوربا , شوربا چیست , شوربا سرماخوردگی , طرز تهیه شوربا با گوشت , شوربا با لپه , انواع شوربا , آش برنج , آش برنج شوربا 

قابلمه مناسبی انتخاب کنید.

لپه و برنج را همراه مقداری آب داخل قابلمه بریزید.

پیاز رو ریز خورد کنید و به برنج و لپه اضافه کنید.

اجازه بدین مواد بپزه.

برنج کاملا له می شه و لپه کاملا می پزه.

گوشت رو قلقلی کنید و داخل آش بندازید.

زردچوبه و نمک و شوید رو به مواد اضافه کنید.

مقداری آب لیمو ترش هم بریزید.

درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدین برای ۲۰ دقیقه دیگه مواد بپزن.

بعد از جا افتادن آش، در ظرف مورد نظر سرو کنید.

آش قیمه شوربا | انواع آش | آش های سنتی ایران | انواع آش های محلی | انواع آش های خوشمزه

دستور تهیه و عکس از ندا اسلامی عزیز (neda.eslamii)

ویرایش و تنظیم: چاشنی

چاشنی , آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=11835
نظرتون درباره این آموزش چیست!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

78 + = 80

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

32 − = 24