در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

بازدید : 224 1 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده: ادمین چاشنی

تاریخ: ۱۶ / مرداد / ۱۳۹۵

آش عباسعلی تاریخچه ای به اندازه ۲۰۰ سال دارد. در آن زمان آشپز متدین و ماهری به نام عباس علی نذر می کند که هر شب در مسجد به مردم آشی ویژه بدهد تا آنها روزه خود را با آن آش افطار کنند. در این آش از گوشت، نخود، لوبیا، عدس، پوره گندم، سبزیجات معطر، روغن کرمانشاهی و ادویه جات استفاده شده بود که مزه ای منحصر به فرد به آن می دادند.

سال ها بعد، این آش پرملات به نام آشپز آن یعنی عباسعلی در کرمانشاه معروف می شود و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم تبدیل می شود. حالا، بعد از ۲۰۰ سال، یاد عباس علی متدین در هر ماه رمضان بر سر سفره های افطاری مردم زنده می شود و مردم با این عقیده که چنین آشی متبرک و خوش یمن است، آن را نذری می دهند.

با طرز تهیه آش عباسعلی همراه ما باشید.

طرز تهیه آش عباسعلی

حبوبات و برنج را خيس كنيد.

نخود و لوبياها را با آب سرد در قابلمه اي روي حرارت قرار دهيد تا جوشيده و بپزند.سپس آب آن را خالي كنيد.

گوشت را همراه با پياز، فلفل و مقداري آب جوش آورده، كف گوشت را بگيريد و حبوبات پخته شده را اضافه كنيد.

گوشت و حبوبات را بپزيد.

برنج، عدس، ۲ قاشق پيازداغ و زردچوبه را در قابلمه اي كه گنجايش آش را داشته باشد بپزيد.

بعد از پختن و جدا كردن استخوان هاي گوشت و ريش ريش كردن آن همه مواد را با هم مخلوط كرده و آش را روي حرارت بگذاريد تا جا بيفتد.

فلفل و تخم گشنيز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد از جا افتادن، آش را با نعنا داغ و پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ و در صورت تمایل با سیر داغ تزئين كنيد.

نکته آش عباسعلی

این آش می تواند در هر زمانی بر سر سفره های شما باشد و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

این مقدار مواد برای ۶ الی ۸ نفر می باشد.

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7559
برچسب ها
    نظرتون درباره این آموزش چیست!

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    6 + 4 =

    نظرات کاربران
    این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
    تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    48 − 38 =