سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

آش عباسعلی

زمان آماده سازی :4 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1374 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشت گوسفند500 گرمنخود1/2 پیمانه
لوبیا چیتی1/2 پیمانهلوبیا قرمز1/4 پیمانه
عدس1 پیمانهبرنج1 پیمانه
پیاز داغ3 ق غروغن مایع2 ق غ
نعنا خشکبه میزان لازمنمک فلفل زردچوبهبه میزان لازم
پودر تخم گشنیزبه میزان لازمپیاز1 عدد
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 2 رای _ میانگین : 4٫50 از 5 )

تاریخچه آش عباسعلی

آش عباسعلی تاریخچه ای به اندازه ۲۰۰ سال دارد. در آن زمان آشپز متدین و ماهری به نام عباس علی نذر می کند که هر شب در مسجد به مردم آشی ویژه بدهد تا آنها روزه خود را با آن آش افطار کنند. در این آش از گوشت، نخود، لوبیا، عدس، پوره گندم، سبزیجات معطر، روغن کرمانشاهی و ادویه جات استفاده شده بود که مزه ای منحصر به فرد به آن می دادند.

سال ها بعد، این آش پرملات به نام آشپز آن یعنی عباسعلی در کرمانشاه معروف می شود و به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم تبدیل می شود. حالا، بعد از ۲۰۰ سال، یاد عباس علی متدین در هر ماه رمضان بر سر سفره های افطاری مردم زنده می شود و مردم با این عقیده که چنین آشی متبرک و خوش یمن است، آن را نذری می دهند.

با طرز تهیه آش عباسعلی همراه ما باشید.

طرز تهیه آش عباسعلی

حبوبات و برنج را خيس كنيد.

نخود و لوبياها را با آب سرد در قابلمه اي روي حرارت قرار دهيد تا جوشيده و بپزند.سپس آب آن را خالي كنيد.

گوشت را همراه با پياز، فلفل و مقداري آب جوش آورده، كف گوشت را بگيريد و حبوبات پخته شده را اضافه كنيد.

گوشت و حبوبات را بپزيد.

برنج، عدس، ۲ قاشق پيازداغ و زردچوبه را در قابلمه اي كه گنجايش آش را داشته باشد بپزيد.

بعد از پختن و جدا كردن استخوان هاي گوشت و ريش ريش كردن آن همه مواد را با هم مخلوط كرده و آش را روي حرارت بگذاريد تا جا بيفتد.

فلفل و تخم گشنيز را نيز به آن اضافه كنيد. بعد از جا افتادن، آش را با نعنا داغ و پیاز داغ خلالی عسلی , ترد و خوشرنگ و در صورت تمایل با سیر داغ تزئين كنيد.

نکته آش عباسعلی

این آش می تواند در هر زمانی بر سر سفره های شما باشد و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

این مقدار مواد برای ۶ الی ۸ نفر می باشد.

آش عباسعلی | آموزش آشپزی | آَش | طرز تهیه آش | آش محلی | آش کرمانشاهی

آش عباسعلی | آموزش آشپزی | آَش | طرز تهیه آش | آش محلی | آش کرمانشاهی

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی, آموزش آشپزی چاشنی

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=7554
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *