سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.
دوست دارید از این مطالب هم دیدن فرمایید ؟!

آش شله قلمکار

زمان آماده سازی :4 ساعت

بازدید : 475 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

گوشتنیم کیلو
سبزی آشنیم کیلو
عدس1/2 لیوان
نخود1/2 لیوان
لوبیا چیتی1/2 لیوان
لوبیا قرمز1/2 لیوان
برنج1/2 لیوان
پیاز2 عدد
تخم گشنیز پودر شده1 قاشق غذاخوری
نمک فلفل زردچوبهبه مقدار لازم
روغن پیاز داغ و نعناعبه مقدار لازم
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
دوستان عزیز رای یادتون نره ^_^

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار یکی از خوشمزه ترین و البته مقوی ترین آش هایی هست که در ایران طبخ می شود.در تهیه آن از گوشت و حبوبات استفاده می شود و وجود گوشت طعم خاصی به آن می بخشد. برای تهیه این آش با ما همراه باشید.

برای تهیه آش شله قلمکار باید از قبل چند ساعت حبوبات و برنج را در مقداری آب خیس دهید و دو سه بار آبش رو عوض کنید. سبزی ها رو هم پاک کنید و بعد از شستن، خرد نمایید. حبوبات و برنجی که از قبل خیس داده اید را با حدود یک و نیم لیتر آب روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و بعد حرارت رو ملایم کنید تا کم کم بپزند.  پیاز ها را  خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود و بعد گوشت را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا خوب بپزد. بعد از پختن گوشت،  استخوانهایش را جدا کنید و در حبوبات بریزید. مخلوط گوشت و حبوبات باید کاملا بپزند و له شوند. تخم گشنیز و زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید و در نیم ساعت آخر با سبزی ها در آش بریزید و نمک و فلفل هم اضافه کنید. بعد از جا افتادن کامل و هنگام کشیدن در ظرف با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید. می توانید این آش را با کشک نیز تزیین نمایید.

آش شله قلمکار شما آماده است. نوش جان

نکته:

باید در نظر داشته باشید که این آش کمی بیشتر وقت میخواهد و باید روی حرارت ملایم کاملا بپزد و هر چند وقت یکبار هم زده شود تا ته نگیرد و کاملا حا بیافتد.

 

آش شله قلمکار

تهیه و تنظیم: چاشنی

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=2210
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *