در حال حاضر امکان ثبت نام در سایت وجود ندارد

آش شلغم

زمان آماده سازی : 1 ساعت و 15 دقیقه

بازدید : 1995 3 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

شلغم1500 گرم
برنج200 گرم
پیاز داغ3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده500 گرم
عدس75 گرم
زردچوبه1 قاشق مربا خوری
روغن150 گرم
فلفل و نمکبه میزان لازم

آش شلغم

برای تهیه آش شلغم در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط  وکوفته ریزه درست کنید و در کمی روغن سرخ کنید. در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت دهید و مقداری آب بریزید عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد.
بعد شلغم را پوست کنده و خرد کنید، داخل گوشت بریزید و برنج را نیز بشوئید و زرد چوبه، نمک، فلفل را به گوشت اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده و گاهی نیز آش را بهم بزنید تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن برای تزیین می توانید کمی نعنا داغ روی آن بریزید. یا می توانید برای تزیین از سبزی های تازه همچون جعفری و یا گشنیز استفاده کنید.

آش شلغم

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1589
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 70 = 75

نظرات کاربران
این آموزش مفید بود؟ نظرتون چیه؟
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربر صاحب نظر ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 2 =