آش شلغم
برای تهیه آش شلغم در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط وکوفته ریزه درست کنید و در کمی روغن سرخ کنید. در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت دهید و مقداری آب بریزید عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد.
بعد شلغم را پوست کنده و خرد کنید، داخل گوشت بریزید و برنج را نیز بشوئید و زرد چوبه، نمک، فلفل را به گوشت اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده و گاهی نیز آش را بهم بزنید تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن برای تزیین می توانید کمی نعنا داغ روی آن بریزید. یا می توانید برای تزیین از سبزی های تازه همچون جعفری و یا گشنیز استفاده کنید.
چاشنی، آشپزی ایده ها
نظرتون درباره این آموزش چیست!