سلام دوستان عزیز , شما از طریق ارسال مشخصات خود در اینجا میتوانید ثبت نام کنید و از امکانات چاشنی لذت ببرید.

لحظات خوشی را برای شما آرزومندم.

آش دوغ

زمان آماده سازی :1 ساعت

بازدید : 838 2 کاربر درحال خواندن این مطلب

نویسنده:

تاریخ:

دوغ یا ماست 2 لیتر
بلغور یا جو300 گرم
برنج5 قاشق غذاخوری
سبزی آش دوغاز هر نوع سبزی یک دسته کوچک
آرد1 قاشق غذاخوری
نخود1 پیمانه پخته شده
فلفل سبزچند عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 
امتیاز شما به این آموزش چنده؟
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
( 1 رای _ میانگین : 1٫00 از 5 )

آش دوغ

(ماست رو برای ۱-۲ روز بزارید بیرون از یخچال تا بترشه و با مقداری اب دوغ درست کنید. اگر از دوغ آماده استفاده میکنید دیگر نیازی به این کار نیست. دوغ رو با ارد خوب خوب هم بزنید برای این کار میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید. سبزی ها را  ریز خرد کنید . ساقه های نازک سبزیهارو هم استفاده کنید . و سبزیجات رو کمی بخارپز کنید .
نخود و بلغور یا جو رو کاملا بپزید برنج رو هم بپزید.
دوغ رو روی شلعه گاز بزارید و مرتب هم بزنید تا داغ بشه. ولش نکنید امکان داره دوغتون ببره.
بعد این که دوغ داغ شد نخود و بلغور یا جو و برنج پخته شده رو بهش اضافه کنید بزارید بجوشد . تا وقتی که روی شعله گازه باید مرتب همش بزنید .بعد سبزی جات بخارپز شده رو اضافه کنید میتونید ۲-۳ فلفل سبز نیمه تند رو هم از وسط ببرید و بهش اضافه کنید . بازم مرتب همش بزنید تا سبزیحات کاملا بپزه و آش جا بیفته . بعد از پخت بهش نمک و فلفل بریزید.

آش دوغ

نکته:سبزی آش شامل گشنیز و اسفناج و شوید و جعفری و برگ چغندر می باشد.

آش دوغ

چاشنی، آشپزی ایده ها

لینک کوتاه این مطلب
http://chashnee.ir/?p=1365
نظرتون درباره این آموزش چیست!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات کاربران
لطفا نظره خود را راجب این آموزش بدهید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *